Vízilabda

Jól kezdtek az Ifik is

Jól kezdtek az Ifik is

Az Ijfúsági csapatunk is győzelemmel kezdte a szezont. Döntetlen első negyed után gól nélkül hozta le a mérkőzést, majd 11-2-es végeredménnyel győzte le a Vasast.

Az első negyed még szorosnak nézett ki, a vezetetést a Vasas szerezte meg és mi csak egyenlíteni tudtunk. Hamar újra ellenfelünk vette át a vezetést, de egy megúszásgóllal sikerült 2-2-re felzárkózni. Ez lett az első negyed végeredménye is.

A következő negyedre össeszedtük magunkat és kihoztuk a maximumot. A mérkőzésen először megszereztük a vezetést, majd meg is erősítettük. 4-0-ás második negyeddel 6-2-re vezettünk a felénél.

A mérkőzés második felében is folytattuk a menetelést, igaz a harmadik negyedben csak egy gólt szereztünk, de nem kaptunk egyet sem. A negyedik negyedet még meghúztuk és a negyed felére már be is állítottuk a végeredényt. A negyedet 4-0-ra nyertük meg, így a mérkőzést 11-2-re nyertük meg.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Elkezdődödött.... és ugye minden kezdet nehéz. Ez a mai meccsünk is ilyen volt. Tudtuk, hogy mit fog játszani az ellenfél, meg volt mindenre a válasz lépésünk, mégis akadozott a gépezet. 2. negyedtől felszabadultan, kiválóan védekezve fokozatosan elléptünk. 6-7 gól még maradt a csapatban de alapjában elégedett vagyok, ami nem kis szó!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

Csapatainkat jobban megismerheti a szakosztály weboldalán.

KSI logó

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

KSI logo
Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.