Junior Országos bajnokság

Ökölvívás 2018.09.17.
Remek Eredmények a 2018-as junior országos bajnokságról

4 Ksi-s versenyző vett részt a 2018-as Junior Országos Bajnokságon.
Berebora Gergely 66 kilósok között sajnos a selejtezők során vereséget szenvedett.
Eberwein Mia a női mezőnyben 52 kilogramban míg Sebők Zsolt a férfi 70 kilósok között, az elődöntőig meneteltek és 3.helyen végeztek. 
Dobos Rebebeka kitűnő teljesítményt mutatva nem talált legyőzőre a junior 60 kilogrammos súlycsoportba, így magyar bajnok lett, Rebeka kitűnő teljesítményét az is mutatja hogy a az Országos Bajnoksag elég kiemelkedő teljesítményt mutató női ökölvívójának választották és a bajnoki cím mellett kivívta az októberben Oroszországban megrendezésre kerülő Junior Európa Bajnokságon való részvételt.
Gratulálunk az egész csapatnak és a felkészítőknek Veres Lászlónak, Treuer Gábornak. Urbán Ferencnek és Törteli Ferencnek.

Videók

Ajánló

Hétvégén 11 versenyzőből 9-en nyertek..
Nemzetközi Zágráb Open elnevezésű versenyen vett részt a hétvége folyamán szakosztályunk három bunyósa. Remek mérkőzéseket produkálva mindenki a dobogóra tudott állni.
Kiemelkedő teljesítményt mutatva három bajnokin cím mellett, egy ezüst, egy bronz és egy ötödik helyezéssel zárta a serdülő országos bajnokságot a KSI-SE csapata.
Október 6.-án szombati napon felkészülési mérkőzésen vett részt a KSI-SE csapata. 13 versenyzőnk utazott Ócsára hogy a 33 klub 130 versenyzője közül valakivel megméretesse magát.
Szombat reggel indult a magyar csapat gépe Moszkvába majd onnan Anapa városába, ahol megrendezésre kerül a 2018-as junior Európa Bajnokság. A női csapat 60 kilogrammos súlycsoportjában a KSI-se fiatal tehetsége Dobos Rebeka utazott.