Kajak-kenu Jubileumi ünnepség

Kajak-kenu 2017.12.14.
A Kajak-kenu Szövetség évzáró ünnepségén vettek részt a jelenlegi és volt KSI-s versenyzőink, edzőink.

A Magyar Kajak-kenu Szövetség hagyományos évzáró ünnepségén vehettek részt szakosztályunk tagjai. Idén azok voltak hivatalosak, akik 2017-ben, vagy az azt megelőző '7-re végződő években vettek részt világversenyen és tértek haza dobogós helyezéssel.

Aktív versenyzőink és edzőink mellett részt vett az ünnepségen a 2007-es Maraton Világbajnokságon K-2-ben 2. helyezett Faldum Bereniké, valamint egyik jelenlegi edzőnk, Barócsi Andrea is, aki az 1997-es Világbajnokságon K-4 500 m-en 2., az Európa-bajnokságon K-2 1000 m-en 2. lett.

Az "Év Felfedezettje" díjban részesült Biben Karina, aki az idei évben az ifjúsági Európa-bajnokságról és az ifjúsági síkvízi Világbajnokságról is két aranyéremmél térhetett haza.

Ezúton is gratulálunk mindenkinek az idei nagyszerű eredménekhez!

Fotók
Videók

Ajánló

Kis versenyzőink már várják a vízre szállást, addig marad a kondi, futás, és a technika csiszolása!
Az egyéni sportágak csapat kategóriájában a nőknél Héraklész-díjban részesült a 2018-as ifjúsági világbajnokságon az 500 méteres távon aranyérmet szerző Szellák Szabina, Biben Karina, Gazsó Dóra Alida, Kőhalmi Emese összeállítású lány kajaknégyes. Az elismerés mögött rejlő munkáról, és a sikerhez vezető útról Makrai Csaba utánpótlás szövetségi kapitányt kérdeztük.
A csapat sportágak kategóriájában, a nőknél az ifjúsági világbajnokságon 500 méteren (olimpiai versenyszámban), Szellák Szabina, Biben Karina, Gazsó Dorka, Kőhalmi Emese összeállítású kajaknégyes bizonyult a legjobbnak.
Tóth Petra tanítványai edzésén jártunk. A 'kettes kiemelőig' tartó edzés egy 16 kilométeres kört jelent.
Hétvégén Poznan adott otthon az Országos Olimpiai Reménységek versenyének.