Képriport a tanmedencéből.

Kajak-kenu 2019.01.29.
Kis versenyzőink már várják a vízre szállást, addig marad a kondi, futás, és a technika csiszolása!

A gyerek-kölyök csapat téli felkészülésébe tekinthetünk be. 9-14 éves korosztály számára az alapozó időszakban több féle edzést tartanak edzőik, Tóth Petra, Barócsi Andrea és Agócs Mihály. Úszás, futás, erősítés és tanmedence a program négy és fél hónapon keresztül. Márciusban pedig újra jön a ’vízreszállás’, újra kajakozni mennek a gyerekek vízitelepünkre, a KSI népszigeti bázisára!

Addig is, szorgalmasan és kitartóan készülnek a 2019-es versenyszezonra.

Hajrá KSI!

Videók

Ajánló

Megszámolni sem könnyű, de megtettük! 18 arany 12 ezüst 15 bronzérmet szereztek egyesületünk versenyzői a sukorói Magyar Bajnokságon. Így az éremtáblázat első helyén végzett a KSI!
„Tisztában voltak vele, hogy mindig a táv második felét nyomom meg, eszerint építették fel a taktikájukat; abban bíztak, hogy − hatalmas előny kialakításával − megtörnek. A lépést azonban tartottam, mi több, hatszáznál már vezettem, ezzel német vetélytársam esett össze lélekben.
Legyalulta az ifi és U23 vébé mezőnyét a magyar válogatott. A mieink az 500 méteres és 1000 méteres döntők során hat világbajnoki címet, valamint további két dobogós helyezést szereztek. Aranyérmes lett ifi kajak egyesben Kőhalmi Emese és Redl András. Redl András duplázott, hiszen mindkét egyes számban verhetetlennek bizonyult. Kőhalmai Emese még hozzá is tett egyet, hiszen triplázni tudott, Rendessy Eszterrel párosban, és négyesben többek között a KSI-s Szellák Szabinával. Az aranyérem bravúrosan összejött a Biben Karina, Bakó Olga duónak is, akik ezzel megvédték világbajnoki címüket.
Gazsó Dorka indulása biztossá vált a Szeged-i VB-n
Négy versenyzőnk szerzett érmet, a racicei U23 - junior kajak-kenu Eb.-n!