Kerékpár szakosztály évzáró

Kerékpár 2016.11.27.
Szombaton tartottuk a KSI Kerékpáros szakosztályának évzáró ünnepségét az OLI Serpince különtermében.

Szombaton tartottuk a KSI Kerékpáros szakosztályának évzáró ünnepségét az OLI Serpince különtermében. A rendezvényre meghívtuk a KSI SE leköszönő elnökét, Hazsik Endrét, és néhány volt KSI-s élversenyző, edző is megtisztelt bennünket a jelenlétével.
A rendezvényen elbúcsúztattuk az idén nyugdíjba vonuló Hazai Györgyöt (a sportág Gyurcibája) akit remélhetőleg még sokszor viszontlátunk még a szakosztálynál. Köszönjük a KSI-nél eltöltött 26 évi kiváló munkáját!

Videók

Ajánló

U15 - U23-as korosztálynak rendez országúti időfutam, országúti mezőny, és a gyerekeknek kritériumversenyt kerékpárszakosztályunk.
A hétvégén ( 2019. május 12.) történelmi jelentőségű esemény zajlott Pannonhalmán. Magyarországon először rendeztek UCI kategóriájú felnőtt női országúti kerékpárversenyt! Kategória: ELIT WU, UCI 1.2
A jó hangulatú táborban vidáman dolgoztak a fiatalok, sok fotót készítve, a rendkívüli kihívásokat nyújtó hegyi utakon, és viharos szél keltette lökéseken.
December elsején került sor a kerekesek szokásos évértékelő rendezvényére, a megszkott helyszínen, az Oli Sörpincéje nevű vendéglátó egység különtermeiben. A KSI vezetése is megtisztelte az eseményt, voltak meghívottak, régi edzők, versenyzők, és szülők.
Új dekorációt kapott kerékpár szakosztályunk busza.