Készülünk az Énekes István Ifjúsági Ökölvívó Emlékversenyre

Ökölvívás 2018.02.04.
A KSI-ben járt Győr, Fehérvár és Kecskemét csapata.

Kedves Barátaink!

A Ksi ifjúsági csapata keményen készül az Énekes István Ifjúsági Ökölvívó Emlékversenyre, nagy örömünkre szolgált hogy Győr, Fehérvár és Kecskemét csapata is ellátogatott az edzésünkre, egy nagyon ígéretes és előremutató kesztyűzést láthattunk, bepillantást nyerve sportolóink munkájába.

Köszönjük a közreműküdést az edzőknek!

Egy kis ízelitőt láthatnak a képeknél.

Fotók
Videók

Ajánló

Hétvégén 11 versenyzőből 9-en nyertek..
Nemzetközi Zágráb Open elnevezésű versenyen vett részt a hétvége folyamán szakosztályunk három bunyósa. Remek mérkőzéseket produkálva mindenki a dobogóra tudott állni.
Kiemelkedő teljesítményt mutatva három bajnokin cím mellett, egy ezüst, egy bronz és egy ötödik helyezéssel zárta a serdülő országos bajnokságot a KSI-SE csapata.
Október 6.-án szombati napon felkészülési mérkőzésen vett részt a KSI-SE csapata. 13 versenyzőnk utazott Ócsára hogy a 33 klub 130 versenyzője közül valakivel megméretesse magát.
Szombat reggel indult a magyar csapat gépe Moszkvába majd onnan Anapa városába, ahol megrendezésre kerül a 2018-as junior Európa Bajnokság. A női csapat 60 kilogrammos súlycsoportjában a KSI-se fiatal tehetsége Dobos Rebeka utazott.