Vízilabda

Két helyen egy időben

Két helyen egy időben

Két helyen egy időben játszott a 2006-os korosztályunk két csapata. Egyik csapatunk a TVSE ellen aratott 11-1-es győzelmet, másik sajnos vereséggel zárt a Szombathely ellen.

A Tatabánya ellen már az első perctől sikerült megszereznünk a vezetést és a negyed végére már 2-0-ra vezettünk. Sajnos egy büntetőt kihagytunk, de ezt a folytatásban javítottuk is. Még a második negyedben sem kaptunk gólt, 3-0-ra nyertük a negyedet.

A mérkőzés második fele is hasonlóan telt. Többször is sikerült megúszni és gólra váltottuk. Már 8-0-ra vezettünk, mikor hátrányba kerültünk és az első gólunkat kaptuk. Ez volt az első és utolsó kapott gólunk. Az utolsó negyedben csak egy gól volt már, így 11-1-re nyertük meg a mérkőzést.

A csapat edzője Nádor Zsombor a mérkőzésről:
"Első meccsünk volt a szezonban ráadásul szintet lépve már támadóidővel játszottunk, nagyon jól alkalmazkodtunk a tényleges vízilabdaszabályokhoz. Elől hátul pontosan, dinamikusan néhol kifejezetten kreatívan játszottunk. Gratulálok a csapatnak"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

A Szombathely ellen a másik csapatunk sajnos lassan rázódott bele a játékba, így hamar elment ellenfelünk 4-0-ra. Kicsit sikerült felzárkózni és 6-3-ra módosult az eredmény.

A mérkőzés második felében sajnos sok helyzetet kihagytunk, nehezen játszottunk a támadóidővel. Sok gólt kaptunk, de kettőt még sikerült lőni, így a végeredmény 17-5 lett.

A csapat edzője Bozi Áron a mérkőzésről:
"Gratulálok a Szombathelynek a győzelemhez, nagyon jól kihasználták a hibáinkat. Sokkal figyelmesebben kell játszanunk a jövőben, hogy szorosabb mérkőzést tudjunk játszani az olyan csapatokkal is akik múlt évben felsőházban játszottak."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI logó

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

KSI logo
Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.