Két versenyzőnk is képviseli hazánkat az ISF Combat Games-en

Karate 2019.06.12.
Szabó Marcell és Kulcsár Péter versenyzőkét, Szécsényi Vivien pedig bíróként képviseli a Magyarországot és a KSI Karate Szakosztályt az idei ISF Combat Games-en

Június 16-21 között Budapesten kerül megrendezésre az idei ISF Combat Games, melyen négy sportág (karate, birkózás, cselgáncs és taekwondo) 2002 és 2004 között született versenyzői képviselhetik hazájukat. A 11 ország versenyzői között Magyarországot 61 kg-os kategóriában Szabó Marcell, míg 76 kg-os kategóriában Kulcsár Péter képviselheti.

A KSI Karate Szakosztálya a két versenyző mellett egy bírót is delegál a rangos versenyre Szécsényi Vivien személyében.

 

A karate mérkőzések a BOK Sportcsarnokban kerülnek megrendezésre június 18-án és 19-én

 

Hajrá #KSI

Fotók
Videók

Ajánló

Február 7-9 között került megrendezésre Budapesten a 47. Kadet, Junior, U21 Európa Bajnokság, ahol a KSI Karate Szakosztálya három versenyzővel és egy bíróval képviselte Magyarországot és a KSI-t.
Pénteken kezdetét veszi a 47. Kadet- junior és U21-es Karate Európa-bajnokság.
Van ám bőven miről beszámolni, mert hír nem jött, de esemény volt. Mik is voltak ezek? Ááá, nem nagy dolgok. Csak két hétvégén három verseny, egy év egyetemi sportolója díj, nameg három kvalifikáció a korosztályos EURÓPA BAJNOKSÁGRA!
Versenyzőink egyszerre három országban, három helyszínen bizonyították rátermettségüket, és értékes érmeket, kvalifikációs pontokat szereztek!
Idei szezonunkat a horvátországi Csáktornyán indítottuk, ahonnan bíztató eredményekkel tértünk haza!