Kicsi a bors, de erős

Sportlövészet 2017.11.26.
Sportlövőink a serdülők országos bajnokságán!

Pénteken több mint 200 induló állt lőállásba a Serdülők Országos Bajnokságán. A KSI-t 12 nagyon fiatal versenyző képviselte. Egy arany, három ezüst, egy bronzérem mellett kettő negyedik helyet szerztek legifjabb lövőink.

A lány 20 lövéses csapatunk Boros Viktória, Ozsváth Réka, Papp Lilla Hanna összeállításban nagy fölénnyel diadalmaskodott. Papp Lilla Hanna bronzérmet, míg Boros Viktória negyedik helyet lőtt.

A fiúk 40 lövéses versenyében Gulyás Richárd ezüstérmes lett, mint ahogy a csapat is Fischer Mátéval és Varga Filippel kiegészülve.

A 40 lövéses lány csapatunk szintén ezüstérmet nyert Fazekas Milla, Havriló Eszter és Berta Dorottya összeállításban.

GRATULÁLUNK!!!

Videók

Ajánló

Hétvégén rendezte meg a Magyar Sportlövők Szövetsége a 2019. évi 10 méteres országos bajnokságot, mely egyben az EB válogatás utolsó fordulója is volt.
A hétvégén rendezték meg a Budapest Bajnokságot, ami a junioroknak és a felnőttek EB válogató is volt. Szakosztályunk lány versenyzői mindegyik korcsoport aranyérmét megnyerték!
Százhalombattán rendezték meg az év első versenyét sportlövőink számára, amely a márciusi eszéki légfegyveres EB első válogatója volt. Szombaton a junior lányok és nők léptek először lőállásba. Fábián Sára a juniorok versenyét nyerte, míg Komáromi Panni a harmadik, Kókai Réka a negyedik helyen végzett.
A Jövünk utánpótlás magazin készített interjút Egri Viktóriával.
Hétvégén, Szekszárdon rendezte meg a magyar szövetség a Hungarian Open elnevezésű nemzetközi versenyt, amelyen 13 ország válogatottjai mellett a legjobb magyar lövők is lőállásba álltak. A KSI 10 versenyzővel vett részt a legrangosabb hazai eseményen.