Közös felkészülő edzés a dunaharaszti egyesülettel

Karate 2018.08.30.
A szezon első versenye előtt egy közös felkészülő edzésre látogattak el hozzánk a DMTK versenyzői.

Augusztus 30-án csütörtökön kivételesen nem csak a KSI karatékái léptek fel versenyzői edzés alatt a tatamira. Ellátogatott ugyanis hozzánk Bakosné Valkai Márta vezetőedző csapatával, a Dunaharaszti Karate Szakosztállyal (DMTK).
A másfél órás edzésen mindkét csapat versenyzői felmérhették tudásukat, és minden edző egyetértett abban, hogy a szezonkezdés előtt jót fog tenni a karatékáknak, ha nem csak egyesületen belül gyakorolnak és küzdenek.

 

Remek hangulatú kis edzés volt. Köszönjük, hogy ellátogattatok hozzánk.

Videók

Ajánló

Ez a csapat három különböző helyszínen készül minden héten, ebből az egyik a Hunyadi János Ált. Iskola, emellett a Liszt Ferenc Ált. Iskolában, illetve a KSI-ben szombatonként.
Január 5-én tartotta a Magyar Karate Szakszövetség az idei bírói vizsgát, ahol egyesületünkből 7 fő vett részt, és szerzett bírói minősítést.
Szabó Marcell, egyesületünk versenyzője vívta ki mgának az indulás jogát a dániai Aalborg-ban megrendezésre kerülő korosztályos WKF Európa-Bajnokságra.
Véget ért az idei WKF Felnőtt Karate világbajnokság, ahol idén a karate mellett megjelentek a Guinness Rekordok képviselői is. Immáron egy KSI-s versenyző is szerepel a listán :)
Idén 26. alkalommal kerül megrendezésre a felnőtt WKF Karate Világbajnokság, melyen egyesületünk versenyzője is megméretteti magát.