KSI csapat = Junior pisztolyos lány válogatott

Sportlövészet 2018.07.24.
KSI csapat = Junior pisztolyos lány válogatott

Befejeződtek a válogató versenyek a koreai sportlövő világbajnokságra. A junior pisztolyos lány csapatot a KSI három versenyzője alkotja. Az olimpiát is megjárt Egri Viki, bár eredményei alapján bejutott volna a felnőtt keretbe is, most a junior csapatot fogja erősíteni Changwonban. Három olimpiai számban áll majd lőállásba szeptember elején. 

Fábián Sára és Komáromi Panni válogatóról válogatóra javuló teljesítménnyel győzték meg a szakembereket arról, hogy ott a helyük az utazó keretben. Ők sportpisztollyal és légpisztollyal versenyeznek majd. 

Rövid pihenő után a Fehér Úti Nemzeti Lőtéren kezdik meg közvetlen felkészülésüket a távoli világbajnokságra.

Hajrá lányok! Hajrá KSI!

Fotók
Videók

Ajánló

Mind a lányok között, mind a fiúcskáknál KSI-s versenyző lett idén az általános iskolások országos bajnoka!
A Fehér úton rendezték meg sportlövőink számára az ötödik ranglista versenyt, melyen a légpisztoly mellett sport- és szabadpisztollyal is lőállásba állhattunk.
Az EB végeztével kicsi hiányérzetünk maradt amiatt, hogy nem volt versenyzőnk az egyéni döntőkben, de sok tapasztalatot szerezve ez sikerülni fog a következő versenyeken.
Hétvégén rendezte meg a Magyar Sportlövők Szövetsége a 2019. évi 10 méteres országos bajnokságot, mely egyben az EB válogatás utolsó fordulója is volt.
A hétvégén rendezték meg a Budapest Bajnokságot, ami a junioroknak és a felnőttek EB válogató is volt. Szakosztályunk lány versenyzői mindegyik korcsoport aranyérmét megnyerték!