KSI csapat = Junior pisztolyos lány válogatott

Sportlövészet 2018.07.24.
KSI csapat = Junior pisztolyos lány válogatott

Befejeződtek a válogató versenyek a koreai sportlövő világbajnokságra. A junior pisztolyos lány csapatot a KSI három versenyzője alkotja. Az olimpiát is megjárt Egri Viki, bár eredményei alapján bejutott volna a felnőtt keretbe is, most a junior csapatot fogja erősíteni Changwonban. Három olimpiai számban áll majd lőállásba szeptember elején. 

Fábián Sára és Komáromi Panni válogatóról válogatóra javuló teljesítménnyel győzték meg a szakembereket arról, hogy ott a helyük az utazó keretben. Ők sportpisztollyal és légpisztollyal versenyeznek majd. 

Rövid pihenő után a Fehér Úti Nemzeti Lőtéren kezdik meg közvetlen felkészülésüket a távoli világbajnokságra.

Hajrá lányok! Hajrá KSI!

Fotók
Videók

Ajánló

Hétvégén rendezte meg a Magyar Sportlövők Szövetsége a 2019. évi 10 méteres országos bajnokságot, mely egyben az EB válogatás utolsó fordulója is volt.
A hétvégén rendezték meg a Budapest Bajnokságot, ami a junioroknak és a felnőttek EB válogató is volt. Szakosztályunk lány versenyzői mindegyik korcsoport aranyérmét megnyerték!
Százhalombattán rendezték meg az év első versenyét sportlövőink számára, amely a márciusi eszéki légfegyveres EB első válogatója volt. Szombaton a junior lányok és nők léptek először lőállásba. Fábián Sára a juniorok versenyét nyerte, míg Komáromi Panni a harmadik, Kókai Réka a negyedik helyen végzett.
A Jövünk utánpótlás magazin készített interjút Egri Viktóriával.
Hétvégén, Szekszárdon rendezte meg a magyar szövetség a Hungarian Open elnevezésű nemzetközi versenyt, amelyen 13 ország válogatottjai mellett a legjobb magyar lövők is lőállásba álltak. A KSI 10 versenyzővel vett részt a legrangosabb hazai eseményen.