KSI-SE ÖKÖLVÍVÁS MÁR DÉL-PESTEN IS

Ökölvívás 2017.01.20.
KSI-SE ökölvívó kihelyezet szakosztálya már a XX. XXI. XXIII. kerületiek számára is könnyen elérhető akik szeretnének az ökölvívással foglalkozni de a központi sporttelepünk nehezen elérhető!

A KSI (KÖZPONTI SPORT ISKOLA) ÖKÖLVÍVÓ SZAKOSZTÁLYA MOST MÁR DÉL-PESTEN IS ELÉRHETŐ!
A KSI ÖKÖLVÍVÓ SZAKOSZTÁLYA, IMMÁR KÖNNYEN ELÉRHETŐ A XX., XXI., ÉS A XXIII. KERÜLETIEK SZÁMÁRA IS!
SZAKOSZTÁLYUNK EDZÉSLEHETŐSÉGET BIZTOSÍT AZOK SZÁMÁRA, AKIK NÁLUNK SZERETNÉNEK ÖKÖLVÍVÁST TANULNI, DE A KÖZPONTI SPORTTELEP NEHEZEN ELÉRHETŐ A TÁVOLSÁG MIATT. KIHELYEZETT SZAKOSZTÁLYUNK 700NM-ES, EDZŐTEREMBEN, MODERN FELSZERELÉSEKKEL VÁRJA MINDAZOK JELENTKEZÉSÉT KORTÓL-NEMTŐL FÜGGETLENÜL, AKIK OLYAN SPORTOKTATÁSBAN SZERETNÉNEK RÉSZESÜLNI, AMIT A KÖZPONTI SPORT ISKOLA SZAKEMBER GÁRDÁJA ÉVTIZEDEK ÓTA BIZTOSÍT. "HA BAJNOK AKARSZ LENNI, EDDZÉL ÚGY, MINT EGY BAJNOK!"
Helyszín: XX. kerület, Topánka utca 7. (Pesterzsébet városközpont, a Penny fölött) BKV BUSZ: 151, 148. 123.
Edző: Veres László
Mobil: 70/4214141

Fotók
Videók

Ajánló

Hétvégén 11 versenyzőből 9-en nyertek..
Nemzetközi Zágráb Open elnevezésű versenyen vett részt a hétvége folyamán szakosztályunk három bunyósa. Remek mérkőzéseket produkálva mindenki a dobogóra tudott állni.
Kiemelkedő teljesítményt mutatva három bajnokin cím mellett, egy ezüst, egy bronz és egy ötödik helyezéssel zárta a serdülő országos bajnokságot a KSI-SE csapata.
Október 6.-án szombati napon felkészülési mérkőzésen vett részt a KSI-SE csapata. 13 versenyzőnk utazott Ócsára hogy a 33 klub 130 versenyzője közül valakivel megméretesse magát.
Szombat reggel indult a magyar csapat gépe Moszkvába majd onnan Anapa városába, ahol megrendezésre kerül a 2018-as junior Európa Bajnokság. A női csapat 60 kilogrammos súlycsoportjában a KSI-se fiatal tehetsége Dobos Rebeka utazott.