KSI STIGA KUPA

Asztalitenisz 2017.08.19.
A hétvégén került megrendezésre az első KSI STIGA KUPA ahol az U12 korosztályban mérhették össze tudásukat a gyerekek.

Szombaton került megrendezésre a KSI STIGA KUPA ahol játékosaink hazai pályán mérkőzhettek meg a különböző városból érkező versenyzőkkel. Zsoldos Péter szakosztáyunk elnöke nyitotta meg a versenyt és szólt a versenyzőkhőz majd kezdetét vették a mérkőzések. Szakosztályunkból 10 versenyző állt asztalhoz Straubinger Balázs,Vörös Balázs,Csaba Áron,Török Seiya,Heller Bence,Stefán Ábel,Klampár Tibor,Benczik Dóra,Kovács Ágnes és Trungel Mirella.

A legjobb helyezést Straubinger Balázsnak sikerült elérnie aki egészen a döntőig menetelt ahol végül alul maradt páros partnerével Molnár Leventével szemben 2:3-ra így az ezüst érmet sikerült haza hoznia. Vörös Balázs IV., Csaba Áron V.   Török Seiya VI.helyet szerezte meg.

A lányoknál a Dunakeszis Volentics Anna vehette át a győztesnek járó kupát. Benczik Dóra IX. Kovács Ágnes X és Trungel Mirella XI. helyet szerezték meg.

Fotók
Videók

Ajánló

A 2018/2019-es évad nyitó országos utánpótlás versenyét rendezte az Országos Asztalitenisz Szövetség augusztus 29-30-31-én. A lányok az Ormai László csarnokban, a fiúk a BVSC termeiben vitézkedtek. A három napos viadalon 150 lány induló és 240 fiú induló versenyzett.
Kiskunmajsán rendezték meg a Kelet-Magyarország 2018.évi újonc és serdülő ranglista versenyt.
Huzsvár Erik serdülő kora ellenére legyőzte az Ifjúsági (U18) mezőnyt ezzel is nagyban hozzá járulva, hogy a KSI legyen a legeredményesebb szakosztály 2018-ban.
A négy versenyszámból három aranyérmet nyertek a KSI-sek és egy szépen csillogó ezüstérmet.
A Serdülő MOATSZ kupáról két aranyéremmel és egy bronzéremmel tértek haza versenyzőink.