Kupagyőzelem a 2004-eknél

Vízilabda 2017.02.05.
A Ferencváros által rendezett felkészülési kupát a 2004-es korosztályban az egyesületünk nyerte.

Rajtunk kívűl három csapat indult, UVSE, FTC és az FTC 2005-ös csapata. A Fradival kezdtünk, ahol simán elmentünk már az elején és 7-5-re nyertünk. A második mérkőzésen az UVSE ellen játszottunk egy elég fordulatos meccset. Az elején megszereztük a vezetést, majd a mérkőzés folyamán az UVSE fordítani tudott. Két gólos volt a hátrány. A szakosztályra jellemzően a végén felülkerekedtünk az ellenfélen és 11-8-ra nyertünk. 

A harmadik meccs már könnyebbnek indult. Egy évvel fiatalabb csapat ellen játszottunk és sima győzelmet arattunk, ezzel megnyerve a kupát. Az első sikere volt ennek a korosztálynak és reméljük a bajnokságban is sikerül majd a dobogó legfelső fokára állni.

Részletek a szakosztály saját weboldalán: http://ksipolo.com/index.php/csapatok/gyermek-2004-es-csapat/60-felkeszulesi-kupat-nyertek-a-2004-esek

Fotók
Videók

Ajánló

A Honvéd ellen játszott csapatunk az OBI-es bajnokságban. Sajnos hamar nagy előnyre tett szert ellenfelünk, végül 14-5-ös vereséget szenvedtünk.
Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja az ifjúsági korosztály mérkőzésére látogatott el.
Egy mozgalmas délelőtti edzés képei.
OBI-és csapatunk egyre jobb eredményeket ér el az első osztályban. Ma a BVSC ellen játszottunk, ahol szoros első negyed után egy negyed kivételével izgalmas mérkőzésen vagyunk túl.
Nyolc mérkőzésen huszonegy utánpótláskorú vízilabdázó összesen harminckét gólt jegyzett a férfi felnőtt ob I negyedik fordulójában. A legeredményesebbek a KSI SE fiataljai voltak, közülük is a 17 éves Bóbis Botond emelkedett ki teljesítményével, aki négy találatot szerzett a BVSC-Zugló otthonában. Rajta kívül vezére volt még együttesének a 18 esztendős debreceni Fekete Gergő is, akinek góljai győzelmet értek a Kaposvár ellen.