Legjobb 8 között Minkszben

Ökölvívás 2019.06.24.
Győzelemmel mutatkozott be Budai Vivien a II. Európa játékokon Minkszben így már a legjobb 8 között van a KSI ökölvívója a 69 kg-os mezőnyben

Multhét kedden utazott a magyar válogatott Minkszbe a másodjára megrendezésre kerülő Európa játékok helyszínére. A hölgyeknek a megmérettetésen való induláshoz az előző évi Európa bajnokságon lehetett kvótát szerezni. A KSI-se 69 kg-os reménysége Azerbajdzsáni ellenféllel nézet szembe a 8 közé kerülésért. Vivien végig uralni tudta a mérkőzést, nem fért kétség a győzelméhez, így bebiztosította magát a negyeddöntős szerepléshez. Legközelebb német rivális vár rá, akivel már az éremért csatáznak.

További sikereket kívánunk, hajrá KSI! 

Felkészítők Urbán Ferenc, Treuer Gábor, Törteli Ferenc.

Fotók
Videók

Ajánló

Nyolc versenyzőnk lépett szorítóba Egerben, a Korona Kupán. Három arany, három ezüst, egy bronz érem került versenyzőink birtokába. A 12. születésnapját ünneplő Horváth Andriska, két bemutató mérkőzést vívott.
Szerdán nyolc klub, több mint 70 versenyzője vett részt a Központi Sport és Ifjúsági egyesület ökölvívó a termében megrendezett közös edzésen.
Az Észak magyarországi régió központjában, Egerben vett részt közös edzésen a KSI ökölvívó csapata.
Remekül kezdték az évet a KSI-SE ifjúsági ökölvívói. 2020. 02. 12-15. között került megrendezésre az Énekes István Ökölvívó Emlékverseny, ahol 5 fiatal tehetségünk lépett a szorítóba.
Ez a verseny kiemelten fontos ifjúsági korosztály számára, mivel ez az első válogató verseny a 2020-as Európa-bajnokságra.