Legjobb 8 között Minkszben

Ökölvívás 2019.06.24.
Győzelemmel mutatkozott be Budai Vivien a II. Európa játékokon Minkszben így már a legjobb 8 között van a KSI ökölvívója a 69 kg-os mezőnyben

Multhét kedden utazott a magyar válogatott Minkszbe a másodjára megrendezésre kerülő Európa játékok helyszínére. A hölgyeknek a megmérettetésen való induláshoz az előző évi Európa bajnokságon lehetett kvótát szerezni. A KSI-se 69 kg-os reménysége Azerbajdzsáni ellenféllel nézet szembe a 8 közé kerülésért. Vivien végig uralni tudta a mérkőzést, nem fért kétség a győzelméhez, így bebiztosította magát a negyeddöntős szerepléshez. Legközelebb német rivális vár rá, akivel már az éremért csatáznak.

További sikereket kívánunk, hajrá KSI! 

Felkészítők Urbán Ferenc, Treuer Gábor, Törteli Ferenc.

Fotók
Videók

Ajánló

Duna Kupa 2019 Junior csapatunk tarolt a színvonalas nemzetközi versenyen.
6 versenyző, 6 érem.!!! Összesítésben 2. helyen zárt szeretett egyesületünk.!!!
A négy napos hosszú hétvégén sem pihent a KSI ökölvívó csapata. Szegeden a 3. Fesztivál kupán mutathatták meg legjobbjaink, hogy a nyári szünet alatt is keményen dolgoznak.
Budai Vivien a felnőtt Európa bajnokság főpróbájának is mondható Balkán kupán küzdött, ahol Európa legjobbjai képviseltek magukat.
Rövidke nyári szünet után ismét edzésbe álltak a KSI-se ökölvívói, hiszen a már hagyományosnak tekinthető, 13. alkalommal megrendezésre kerülő félhold-telihold ostrom napokon, nagy létszámmal képviseltük szeretett egyesületünket.