LEGJOBBJAINKAT KÖSZÖNTÖTTÜK A BAJNOKOK GÁLÁJÁN

Központ 2018.01.19.
LEGJOBBJAINKAT KÖSZÖNTÖTTÜK A BAJNOKOK GÁLÁJÁN A DUNA GARDEN ÉTTEREMBEN.

IGEN SIKERES ESZETNDŐT ZÁRTUNK A 2017. ÉVBEN HISZEN VERSENYZŐINK 44 KOROSZTÁLYOS EYOF, EURÓPA-BAJNOKI- ÉS VILÁGBAJNOKI ÉREMMEL ÖRVENDEZTETTÉK MEG EDZŐIKET ÉS KLUBUNKAT.

A DUNA GARDEN ÉTTEREMBEN KERÜLT SOR A DÍJÁTADÓRA BUDAPEST FŐVÁROS ÖNKORMÁNYZATI HIVATALÁNAK, AZ EMMI-NEK, A DECATHLONNAK ÉS A FORD PETRÁNYINAK A  TÁMOGATÁSÁVAL. AZ ÜNNEPSÉGET, A RENDEZVÉNY FŐVÉDNŐKE TARLÓS ISTVÁN FŐPOLGÁRMESTER TÁVOLLÉTÉBEN DR. SZENECZEY BALÁZS  NYITOTTA MEG SZAVAIVAL.

A SZÁMOS KÍVÁLÓ VERSENYZŐ DÍJAZÁSA UTÁN KERÜLT SOR AZ ÉV LEGJOBB FELNŐTT NŐI-FÉRFI ÉS LEGJOBB UTÁNPÓTLÁS NŐI-FÉRFI EGYESÜLETI SPORTOLÓJÁNAK KIHIRDETÉSÉRE. A DÍJAKAT A DECATHLON ÉS A FORD PETRÁNYI FELAJÁNÁSÁVAL NYERTÉK EL A KÖVETKEZŐ VERSENYZŐINK:

LEGEREDMÉNYESEBB FELNŐTT NŐI VERSENYZŐ: FÖLDHÁZI ZSÓFIA (ÖTTUSA)

LEGEREDMÉNYESEBB FELNŐTT FÉRFI VERSENYZŐ: KASZA RÓBERT (ÖTTUSA)

LEGEREDMÉNYESEBB UTÁNPÓTLÁS NŐI VERSENYZŐK: BIBEN KARINA és BAKÓ OLGA (KAJAK PÁROS)

LEGEREDMÉNYESEBB UTÁNPÓTLÁS FÉRFI VERSENYZŐ: VARGA ÁDÁM (KAJAK-KENU)

A KÜLÖNDÍJAK KIOSZTÁSA UTÁN, EGY KELLEMES VACSORÁVAL FOLYTATÓDOTT A RENDEZVÉNY!

MEGHÍVOTT VENDÉGEINK KÖZÖTT MEGTALÁLHATÓ VOLT DR. BORÓK GYÖRGY (NKE SPORTIGAZGATÓ), DR. GÉCZI MARIANN (EMMI SPORTSZAKMAI FŐOSZTÁLY FŐOSZTÁLYVEZETŐ), KIS GYÖRGY (BOK VEZETŐ), DALA TAMÁS (NUVOK VEZETŐ), DR. SZABÓ TAMÁS (SPORTTUDOMÁNYI ÉS DIAGNOSZTIKAI KÖZPONT VEZETŐ), BONÉ ZOLTÁN (NEMZETI VERSENYPORT SZÖVETSÉG FŐTITKÁR), MÓDOS MÁRTON (INFO RÁDIÓ TULAJDONOS), PÓSFAI GÁBOR (DECATHLON MAGYARORSZÁG ÜGYVEZETŐ), ANDRÁSI PÉTER (FORD PETRÁNYI CÉGVEZETŐ), DR SZÍVÓS ISTVÁN OLIMPAI BAJNOK VÍZILABDA SZAKOSZTÁLYVEZETŐ, BRUCKNER GÁBOR (UTÁNPÓTLÁSSPORT SZEKESZTŐ) ÉS A MÉDIA KÉPVISELŐI (M4, ZUGLÓ, UTÁNPÓTLÁSSPORT). A KSI-T SZÁMOS EDZŐNK KÉPVISELTE, AKIK FANTASZTIKUS NEVELŐ ÉS FELKÉSZÍTŐ MUNKÁJÁNAK KÖSZÖNHETJUK EZT A  RENGETEG SZÉP EREDMÉNYT!

REMÉLJÜK IDÉN MÉG SOK ILYEN RENDEZVÉNYEN TALÁLKOZHATUNK, HISZEN IDÉN ÜNNEPLI A KSI SE 55 ÉVES FENNÁLLÁSÁT!

http://www.utanpotlassport.hu/2018/01/20/bajnokok-galaja-az-evfordulon-3/

http://www.nemzetisport.hu/utanpotlassport/KSI_SE_a_Bajnokok_Galajan_unnepeltek_az_ev_legjobbjait-2614115

 

 

Fotók
Videók

Ajánló

Kocsis Mihály testnevelő tanár élete és munkássága címmel jelent meg könyv a Központi Sportiskola egykori igazgatójáról, aki máig érvényes irányt szabott a magyar sport utánpótlás-nevelésének. A kötet – illusztris szerzők tolmácsolásában – a 20. század hazai történelmének és sportjának is árnyalt tükörképe.
KSI SE KÖZGYŰLÉS 2019. MÁJUS 16.
MERT FONTOS HOL SPORTOLUNK, HOL ÉLÜNK...
A 2019 áprilisától, az esedékes tagdíjakat elsősorban banki átutalással kérjük teljesíteni. A bankszámlaszámok weboldalunkon, a vonatkozó szakosztály lapján megtalálhatóak. KSI SE. központ
„A Sportfőváros cím mindannyiunk számára nagy lehetőség” A KSI SE. nagy örömmel csatlakozik a „2019 Budapest Európa Sportfővárosa” rendezvénysorozathoz. Az elkövetkező hónapokban a KSI-vel is találkozhattok a rendezvényeken.