LEGJOBBJAINKAT KÖSZÖNTÖTTÜK A BAJNOKOK GÁLÁJÁN

Központ 2018.01.19.
LEGJOBBJAINKAT KÖSZÖNTÖTTÜK A BAJNOKOK GÁLÁJÁN A DUNA GARDEN ÉTTEREMBEN.

IGEN SIKERES ESZETNDŐT ZÁRTUNK A 2017. ÉVBEN HISZEN VERSENYZŐINK 44 KOROSZTÁLYOS EYOF, EURÓPA-BAJNOKI- ÉS VILÁGBAJNOKI ÉREMMEL ÖRVENDEZTETTÉK MEG EDZŐIKET ÉS KLUBUNKAT.

A DUNA GARDEN ÉTTEREMBEN KERÜLT SOR A DÍJÁTADÓRA BUDAPEST FŐVÁROS ÖNKORMÁNYZATI HIVATALÁNAK, AZ EMMI-NEK, A DECATHLONNAK ÉS A FORD PETRÁNYINAK A  TÁMOGATÁSÁVAL. AZ ÜNNEPSÉGET, A RENDEZVÉNY FŐVÉDNŐKE TARLÓS ISTVÁN FŐPOLGÁRMESTER TÁVOLLÉTÉBEN DR. SZENECZEY BALÁZS  NYITOTTA MEG SZAVAIVAL.

A SZÁMOS KÍVÁLÓ VERSENYZŐ DÍJAZÁSA UTÁN KERÜLT SOR AZ ÉV LEGJOBB FELNŐTT NŐI-FÉRFI ÉS LEGJOBB UTÁNPÓTLÁS NŐI-FÉRFI EGYESÜLETI SPORTOLÓJÁNAK KIHIRDETÉSÉRE. A DÍJAKAT A DECATHLON ÉS A FORD PETRÁNYI FELAJÁNÁSÁVAL NYERTÉK EL A KÖVETKEZŐ VERSENYZŐINK:

LEGEREDMÉNYESEBB FELNŐTT NŐI VERSENYZŐ: FÖLDHÁZI ZSÓFIA (ÖTTUSA)

LEGEREDMÉNYESEBB FELNŐTT FÉRFI VERSENYZŐ: KASZA RÓBERT (ÖTTUSA)

LEGEREDMÉNYESEBB UTÁNPÓTLÁS NŐI VERSENYZŐK: BIBEN KARINA és BAKÓ OLGA (KAJAK PÁROS)

LEGEREDMÉNYESEBB UTÁNPÓTLÁS FÉRFI VERSENYZŐ: VARGA ÁDÁM (KAJAK-KENU)

A KÜLÖNDÍJAK KIOSZTÁSA UTÁN, EGY KELLEMES VACSORÁVAL FOLYTATÓDOTT A RENDEZVÉNY!

MEGHÍVOTT VENDÉGEINK KÖZÖTT MEGTALÁLHATÓ VOLT DR. BORÓK GYÖRGY (NKE SPORTIGAZGATÓ), DR. GÉCZI MARIANN (EMMI SPORTSZAKMAI FŐOSZTÁLY FŐOSZTÁLYVEZETŐ), KIS GYÖRGY (BOK VEZETŐ), DALA TAMÁS (NUVOK VEZETŐ), DR. SZABÓ TAMÁS (SPORTTUDOMÁNYI ÉS DIAGNOSZTIKAI KÖZPONT VEZETŐ), BONÉ ZOLTÁN (NEMZETI VERSENYPORT SZÖVETSÉG FŐTITKÁR), MÓDOS MÁRTON (INFO RÁDIÓ TULAJDONOS), PÓSFAI GÁBOR (DECATHLON MAGYARORSZÁG ÜGYVEZETŐ), ANDRÁSI PÉTER (FORD PETRÁNYI CÉGVEZETŐ), DR SZÍVÓS ISTVÁN OLIMPAI BAJNOK VÍZILABDA SZAKOSZTÁLYVEZETŐ, BRUCKNER GÁBOR (UTÁNPÓTLÁSSPORT SZEKESZTŐ) ÉS A MÉDIA KÉPVISELŐI (M4, ZUGLÓ, UTÁNPÓTLÁSSPORT). A KSI-T SZÁMOS EDZŐNK KÉPVISELTE, AKIK FANTASZTIKUS NEVELŐ ÉS FELKÉSZÍTŐ MUNKÁJÁNAK KÖSZÖNHETJUK EZT A  RENGETEG SZÉP EREDMÉNYT!

REMÉLJÜK IDÉN MÉG SOK ILYEN RENDEZVÉNYEN TALÁLKOZHATUNK, HISZEN IDÉN ÜNNEPLI A KSI SE 55 ÉVES FENNÁLLÁSÁT!

http://www.utanpotlassport.hu/2018/01/20/bajnokok-galaja-az-evfordulon-3/

http://www.nemzetisport.hu/utanpotlassport/KSI_SE_a_Bajnokok_Galajan_unnepeltek_az_ev_legjobbjait-2614115

 

 

Fotók
Videók

Ajánló

Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal akik ismerték, szerették, tisztelték, hogy MOHÁCSI ATTILA mesteredző a KSI SE vízilabda edzője életének 80. évében, 2019. szeptember 09-én váratlanul elhunyt. "Olyan csönd van így nélküled, hogy szinte hallani, amit még utoljára akartál mondani"
A KSI volt sportorvosának könyve előrendelhető, a sportorvos.hu weboldalon.
Prof. Dr. Kollár Lajos úrral a tusnádfürdői beszéd előtt, az EMMI miniszter egészségügyi tanácsadójával, a Magyar Vitorlás Szövetség elnökével is beszélgetett elnökünk Zsodos Péter.
Ezúttal is ott lesz a sport az idén harmincéves Tusványosi Szabadegyetemen. A program nulladik napján, július 24.-én, minden eddiginél gazdagabb programmal készültek a szervezők.
Kocsis Mihály testnevelő tanár élete és munkássága címmel jelent meg könyv a Központi Sportiskola egykori igazgatójáról, aki máig érvényes irányt szabott a magyar sport utánpótlás-nevelésének. A kötet – illusztris szerzők tolmácsolásában – a 20. század hazai történelmének és sportjának is árnyalt tükörképe.