Magyarország Mezeifutó Bajnoksága 2017

Atlétika 2017.03.14.
Weiler Virág U23-as bajnok valamint III. helyezést ért el a felnőtt női csapat

Március 11-én rendezték meg Kecskeméten az Országos Mezeifutó Bajnokságot. Nem túl nagy létszámú, de annál erősebb csapattal álltunk rajthoz. Serdülő és Ifi fiúk kezdték a versenyzést akik felkészütségüknek megfelelően hozták az eredményüket. Nagy izgalommal várt felnőtt női csapatunk a tavalyihoz képest sajnos gyengült(Böhm Lilla átigazolt a Budapest Honvédba) de így is dobogós reményekkel vágtunk neki a 6000m-es távnak. A tavalyi bajnok csapatból Weiler Virág és Szerencsi Ildikó maradt és hozzájuk csatlakozott idéntől a 800-ra készülő Krizsák Piroska. Hármuk közül kiemelkedett versenyzésével Weiler Virág, aki a felnőtt nők mezőnyében IV. és az U23-as korosztályos bajnokságon I. helyezést ért el. Szerencsi Ildikó rendkívül izgalmas hajrában a VII. helyet szerezte meg. Krizsák Piroska a felkészültségének megfelelően hozta magát, ami csapatban a dobogó alsó fokára "repítette" a lányokat.Összességében elmondható, hogy kis csapatunk eredményesen és elégedetten tért haza.

Gratulálunk, további sikeres versenyzést kívánunk!

 

Videók

Ajánló

Pataki Anna 2. a 4. Mezei Ligán! Klincsek Keve nyert a gyermek versenyen, Nelson Hanna 3. a helyet szerezte meg a korosztályában. Gratulálunk!
Lakos Dóra 3 ponttal maradt le a dobogóról az Újonc-Serdülő Összetett Bajnokságon!
Sarkadi László Szakosztályunk edzője, a 2017/2018-as tanévi Diákolimpia legeredményesebb testnevelője! Gratulálunk, és további jó munkát, sikereket kívánunk!
A Junioroknál Gebauer Maja, az Ifjúságiaknál Kulcsár Boglárka a fedettpályás Magyar Bajnok rúdugrásban!! Mindketten 380cm-t teljesítettek. Gratulálunk!
Pataki Anna 2.helyezett a Felnőtt Bajnokságon 3000m-en! Gratulálunk!