Meglátogattuk a családot

Jégkorong 2019.08.09.
A KSI SE Jégkorongszakosztálya múlt héten Boldizsár László és Kerekes András vezetőedzők szervezésében, valamint Dévai Zsombor és Papp Mercédesz edzők segítségével szezonindító edzőtábort tartott U14-es és U16-os korosztályú növendékeinek, amelynek keretében a játékosok és mentoraik rendszeresen ellátogattak az egyesület különböző szakosztályaihoz.

A menetrend szinte mindennap ugyanaz volt: reggel videózással egybekötött elméleti óra, majd egy „külsős” edzés, azt követően ebéd, csapatépítő program, végül pedig egy jégkorong-specifikus szárazedzés következett. Hétfőn a judo-szakosztály képviseletében Heim Péter mozgatta meg a hokisokat, kedden Laufer Béla szakosztályvezető a torna alapjait és eszközeit ismertette meg velük, szerdán Törteli Ferenc szakosztályvezető és Treuer Gábor révén az ökölvívást is kipróbálhatták a fiúk és a lányok, csütörtökön asztalitenisz szerepelt a menüben, pénteken pedig Hübner Dániel tartott karate-edzést a fiataloknak. Mindannyiuknak nagyon szépen köszönjük a foglalkozásokat, hiszen segítségükkel jégkorongozóink megismerhették a KSI-család egy részét, és olyan mozgásformákat is kipróbálhattak, amelyek által sokoldalúbb sportolókká és egészségesebb emberekké válhatnak. Mivel a kezdeményezés egyértelműen pozitív visszhangot kapott, terveink között szerepel, hogy növendékeink fejlődését szem előtt tartva a továbbiakban is folytatjuk az együttműködést az egyesület többi szakosztályával.

Csütörtökön a tábor résztvevői közösen Újpestre látogattak, ahol Magyarország U20-as válogatottja az Egyesült Államok legjobb U18-asait fogadta; a gólzáporos, 4-6-ra végződő mérkőzésen inspiráló élményekkel gazdagodtak a mieink. A tábor végeztével minden játékos oklevelet kapott az edzőktől, akik dicsérő szavak kíséretében köszöntek el tanítványaiktól, hogy a hétvégi pihenő után újult erővel és megannyi tapasztalattal felvértezve folytathassák az alapozást az előttük álló bajnoki évadra.

 

Kövessék a KSI SE Jégkorongszakosztályát Facebookon és Instagramon is!

https://www.facebook.com/ksihoki/

https://www.instagram.com/ksihoki/

Videók

Ajánló

U14-es jégkorong csapatunk 12-2-es győzelmet aratott a Debreceni Hoki Klub csapata felett. A mérkőzés március 7.-én került megrendezésre.
Február 8.-án U25-ös hölgyeink léptek jégre az OHA Girls ellen. A mérkőzést 3-2-es győzelemmel zárult! U16-os fiaink egy héttel később, a Justitia Szittyák csapata felett diadalmaskodtak, 7-2-es eredménnyel! Gratulálunk, hajrá KSI!
Az elmúlt hétvégén, három csapatunk lépett jégre.
Múlt hét vasárnap (2019.11.24) fölényes győzelmet aratott a KSI U16 csapata a Justitiai Szittyák ellen, ezzel megszerezte idei első győzelmét, majd rövidesen ezt követte a szerdai (2019.11.27) második, a DVTK Jegesmedvék B csapata ellen.
Múlt héten 4 bajnoki találkozón vettek részt korosztályos csapataink.