Megyünk tovább, irány az országos döntő!

Sportlövészet 2017.10.16.
A hétvégén bonyolították le a Budapesti Diákolimpiát. Szakosztályunk tagjai nagy létszámban képviselték önmagukat, és iskolájukat. 13 sportolónk jutott be az országos döntőbe, s mivel erősen benne vagyunk az alapozásban, ezért a továbbjutáson kívül nem is volt más célunk.

Győzteseink:
Fábián Sára, Komáromi Panna, a Keresztury Dezső Általános Iskola csapata: Fazekas Milla, Ozsváth Réka, Boros Viktória.
Ezüstérmes: Tamási Péter
Bronzérmes: Fazekas Milla, Kovács Tamara
Az érmeseknek és a továbbjutóknak gratulálunk! 

 

Videók

Ajánló

Hétvégén rendezte meg a Magyar Sportlövők Szövetsége a 2019. évi 10 méteres országos bajnokságot, mely egyben az EB válogatás utolsó fordulója is volt.
A hétvégén rendezték meg a Budapest Bajnokságot, ami a junioroknak és a felnőttek EB válogató is volt. Szakosztályunk lány versenyzői mindegyik korcsoport aranyérmét megnyerték!
Százhalombattán rendezték meg az év első versenyét sportlövőink számára, amely a márciusi eszéki légfegyveres EB első válogatója volt. Szombaton a junior lányok és nők léptek először lőállásba. Fábián Sára a juniorok versenyét nyerte, míg Komáromi Panni a harmadik, Kókai Réka a negyedik helyen végzett.
A Jövünk utánpótlás magazin készített interjút Egri Viktóriával.
Hétvégén, Szekszárdon rendezte meg a magyar szövetség a Hungarian Open elnevezésű nemzetközi versenyt, amelyen 13 ország válogatottjai mellett a legjobb magyar lövők is lőállásba álltak. A KSI 10 versenyzővel vett részt a legrangosabb hazai eseményen.