MERT FONTOS HOL SPORTOLUNK, HOL ÉLÜNK...

Központ 2019.03.26.
MERT FONTOS HOL SPORTOLUNK, HOL ÉLÜNK...

A Gyomaendrőd-KSI kajakosai jó példát mutattak arra, hogy a sport mennyire a nevelésről is szól, nemcsak az érmekről! A CSAPAT közösen megtisztította környezetét a vízbe és a vízpartra dobált szeméttől. MERT NEKIK FONTOS, HOL SPORTOLNAK, HOL ÉLNEK....

Fotók
Videók

Ajánló

Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal akik ismerték, szerették, tisztelték, hogy MOHÁCSI ATTILA mesteredző a KSI SE vízilabda edzője életének 80. évében, 2019. szeptember 09-én váratlanul elhunyt. "Olyan csönd van így nélküled, hogy szinte hallani, amit még utoljára akartál mondani"
A KSI volt sportorvosának könyve előrendelhető, a sportorvos.hu weboldalon.
Prof. Dr. Kollár Lajos úrral a tusnádfürdői beszéd előtt, az EMMI miniszter egészségügyi tanácsadójával, a Magyar Vitorlás Szövetség elnökével is beszélgetett elnökünk Zsodos Péter.
Ezúttal is ott lesz a sport az idén harmincéves Tusványosi Szabadegyetemen. A program nulladik napján, július 24.-én, minden eddiginél gazdagabb programmal készültek a szervezők.
Kocsis Mihály testnevelő tanár élete és munkássága címmel jelent meg könyv a Központi Sportiskola egykori igazgatójáról, aki máig érvényes irányt szabott a magyar sport utánpótlás-nevelésének. A kötet – illusztris szerzők tolmácsolásában – a 20. század hazai történelmének és sportjának is árnyalt tükörképe.