Mesteredzői címre jelölték a KSI szakosztályvezetőjét

Judo 2019.04.26.
A Magyar Judo Szövetség mesteredzői címre jelölte a KSI SE szakosztályának vezetőjét, a klub edzőjét, Horváth István Dávidot.

A negyven esztendős Horváth István Dávid 1998 óta szolgálja egyesületét, a KSI SE judósai mellett több mint két évtizede dolgozik, időközben a Magyar Judo Szövetség serdülő válogatott keretedzője is volt 2011 és 2014 között. Tanítványai között többen világbajnoki, Európa-bajnoki érmekig, helyezésekig jutottak, ő a nevelőedzője – többek között – a világbajnoki ezüstérmes, junior világbajnok, ifjúsági olimpiai bronzérmes Tóth Krisztiánnak és az ifjúsági világbajnoki ezüstérmes Tóth Fanninak is.

Gratulálunk Horcsi!

Hajrá KSI!

Fotók
Videók

Ajánló

Junior EK, Szarajevó
A judo ugyancsak mozgásigényes sportág. Aki ezt választja és részt vesz rendszeresen az edzéseken, annak nem lesznek testsúlygondjai. Legfeljebb akkor, ha olyan súlycsoportot választ, ahol rendszeresen fogyasztania kell. A hetvenegy esztendős Dr. Hetényi Antal ma ifjúkori testsúlyának a kétszeresét cipeli, mozgásában erősen korlátozott. Köszönettel vettem meghívását és fel is kerestem a XII. kerület egyik erdőszéli, kellemes helyen lévő társasházi lakásában, ahol jó hangulatban elbeszélgettünk.
Péter Fruzsina Virág, -57kg súlycsoportban bronzérmet szerzett!
Serdülő EK, Győr
Június 1-2.-án rendezték, Győrben a Vági Miklós emlékversenyt, mely a serdülő korosztály Európa Kupa állomása is egyben.