Mesteredzői címre jelölték a KSI szakosztályvezetőjét

Judo 2019.04.26.
A Magyar Judo Szövetség mesteredzői címre jelölte a KSI SE szakosztályának vezetőjét, a klub edzőjét, Horváth István Dávidot.

A negyven esztendős Horváth István Dávid 1998 óta szolgálja egyesületét, a KSI SE judósai mellett több mint két évtizede dolgozik, időközben a Magyar Judo Szövetség serdülő válogatott keretedzője is volt 2011 és 2014 között. Tanítványai között többen világbajnoki, Európa-bajnoki érmekig, helyezésekig jutottak, ő a nevelőedzője – többek között – a világbajnoki ezüstérmes, junior világbajnok, ifjúsági olimpiai bronzérmes Tóth Krisztiánnak és az ifjúsági világbajnoki ezüstérmes Tóth Fanninak is.

Gratulálunk Horcsi!

Hajrá KSI!

Fotók
Videók

Ajánló

Utánpótlás építés
Junior EK, Poznan
Otthonában adott interjút a 71 éves Tóni bácsi.
Junior EK, Szarajevó
A judo ugyancsak mozgásigényes sportág. Aki ezt választja és részt vesz rendszeresen az edzéseken, annak nem lesznek testsúlygondjai. Legfeljebb akkor, ha olyan súlycsoportot választ, ahol rendszeresen fogyasztania kell. A hetvenegy esztendős Dr. Hetényi Antal ma ifjúkori testsúlyának a kétszeresét cipeli, mozgásában erősen korlátozott. Köszönettel vettem meghívását és fel is kerestem a XII. kerület egyik erdőszéli, kellemes helyen lévő társasházi lakásában, ahol jó hangulatban elbeszélgettünk.