Mi lettünk az év legjobbjai

Kajak-kenu 2016.12.26.
A kajak-kenu szövetség megrendezte a már szokásosnak mondható évzáró gála vacsoráját, amelyen a legjobbaknak járó díjakat osztottak ki.

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség a Várkert Bazárban megtartotta évzáró gálavacsoráját, amelyen átadták a 2016-os esztendő legjobb versenyzőinek és edzőinek járó díjakat. 

  Elismerésben részesült a KSI SE kíváló  versenyzöje, Varga Ádám, aki az idény legeredményesebb férfi utánpotláskorú versenyzője lett. Még egy kitüntetésben részesült egyesületünk az ifjúsági korosztályban , hiszen az Év edzője díjat Gintl Andrea nyerte el aki a 3szoros világbajnok Racskó Fruzsina trénere volt. Továbbá Gazsó Dorka (2szeres világbajnokunk) és több ifi és serdülő magyarbajnokunk edzője. 

Ezúton is Gratulálunk nekik!

Fotók
Videók

Ajánló

Kis versenyzőink már várják a vízre szállást, addig marad a kondi, futás, és a technika csiszolása!
Az egyéni sportágak csapat kategóriájában a nőknél Héraklész-díjban részesült a 2018-as ifjúsági világbajnokságon az 500 méteres távon aranyérmet szerző Szellák Szabina, Biben Karina, Gazsó Dóra Alida, Kőhalmi Emese összeállítású lány kajaknégyes. Az elismerés mögött rejlő munkáról, és a sikerhez vezető útról Makrai Csaba utánpótlás szövetségi kapitányt kérdeztük.
A csapat sportágak kategóriájában, a nőknél az ifjúsági világbajnokságon 500 méteren (olimpiai versenyszámban), Szellák Szabina, Biben Karina, Gazsó Dorka, Kőhalmi Emese összeállítású kajaknégyes bizonyult a legjobbnak.
Tóth Petra tanítványai edzésén jártunk. A 'kettes kiemelőig' tartó edzés egy 16 kilométeres kört jelent.
Hétvégén Poznan adott otthon az Országos Olimpiai Reménységek versenyének.