Minden aranyérmet elhoztak lányaink

Sportlövészet 2019.01.20.
A hétvégén rendezték meg a Budapest Bajnokságot, ami a junioroknak és a felnőttek EB válogató is volt. Szakosztályunk lány versenyzői mindegyik korcsoport aranyérmét megnyerték!

 

Budai Brigitta a serdülőknél győzött Boros Viki előtt. Kettős KSI-s siker született az ifi lányoknál is. Kovács Tamié lett az arany, Ozsváth Rékáé az ezüstérem.

Fábián Sára magabiztosan nyerte a junior pisztolyos lányok EB válogatásba számító alapversenyét Komáromi Panni előtt, míg a döntőben Sára a lehető legkisebb különbséggel győzött a zsombói Jákó Miriam, és a KSI-s Kókai Réka előtt.

Egri Viki nagyszerű eredménnyel győzött a nők légpisztolyos alapversenyében, és a döntőt is az első helyen zárta. Kajdi Kata nyerte a mozgáskorlátozott női számot.

Tamási Péter a junior fiúk alapversenyében lett harmadik, míg a döntőt a hatodik helyen zárta. Jarada Mansour az ifi fiúk között lett ezüstérmes új egyéni csúccsal. Mindenkinek szívből gratulálunk!

Ezen a héten válogatottjaink (Fábián Sára, Egri Viki, Komáromi Panni, Tamási Peti) Münchenben a HN Kupán szerepelnek, majd február elején a 10 méteres Országos Bajnokság következik.

Hajrá KSI!

Videók

Ajánló

Hétvégén rendezte meg a Magyar Sportlövők Szövetsége a 2019. évi 10 méteres országos bajnokságot, mely egyben az EB válogatás utolsó fordulója is volt.
A hétvégén rendezték meg a Budapest Bajnokságot, ami a junioroknak és a felnőttek EB válogató is volt. Szakosztályunk lány versenyzői mindegyik korcsoport aranyérmét megnyerték!
Százhalombattán rendezték meg az év első versenyét sportlövőink számára, amely a márciusi eszéki légfegyveres EB első válogatója volt. Szombaton a junior lányok és nők léptek először lőállásba. Fábián Sára a juniorok versenyét nyerte, míg Komáromi Panni a harmadik, Kókai Réka a negyedik helyen végzett.
A Jövünk utánpótlás magazin készített interjút Egri Viktóriával.
Hétvégén, Szekszárdon rendezte meg a magyar szövetség a Hungarian Open elnevezésű nemzetközi versenyt, amelyen 13 ország válogatottjai mellett a legjobb magyar lövők is lőállásba álltak. A KSI 10 versenyzővel vett részt a legrangosabb hazai eseményen.