Minden aranyérmet elhoztak lányaink

Sportlövészet 2019.01.20.
A hétvégén rendezték meg a Budapest Bajnokságot, ami a junioroknak és a felnőttek EB válogató is volt. Szakosztályunk lány versenyzői mindegyik korcsoport aranyérmét megnyerték!

 

Budai Brigitta a serdülőknél győzött Boros Viki előtt. Kettős KSI-s siker született az ifi lányoknál is. Kovács Tamié lett az arany, Ozsváth Rékáé az ezüstérem.

Fábián Sára magabiztosan nyerte a junior pisztolyos lányok EB válogatásba számító alapversenyét Komáromi Panni előtt, míg a döntőben Sára a lehető legkisebb különbséggel győzött a zsombói Jákó Miriam, és a KSI-s Kókai Réka előtt.

Egri Viki nagyszerű eredménnyel győzött a nők légpisztolyos alapversenyében, és a döntőt is az első helyen zárta. Kajdi Kata nyerte a mozgáskorlátozott női számot.

Tamási Péter a junior fiúk alapversenyében lett harmadik, míg a döntőt a hatodik helyen zárta. Jarada Mansour az ifi fiúk között lett ezüstérmes új egyéni csúccsal. Mindenkinek szívből gratulálunk!

Ezen a héten válogatottjaink (Fábián Sára, Egri Viki, Komáromi Panni, Tamási Peti) Münchenben a HN Kupán szerepelnek, majd február elején a 10 méteres Országos Bajnokság következik.

Hajrá KSI!

Videók

Ajánló

Izgalmas és magas színvonalú versenyben győzött Nemes Adrienn a női sportpisztolyosok országos bajnokságán.
A sportlövők Olimpiai Reménységek Versenyén 20 ország 370 versenyzője állt lőállásba a csehországi Plzenben, köztük a KSI négy lövője.
Minden évben a világ legnagyobb junior versenyét a németországi Suhlban rendezik meg.
A Magyar Sportlövők Szövetsége ezen a héten rendezte meg válogató versenyeit az augusztusi olimpiai kvalifikációs riói világkupára, és a szeptemberi bolognai tűzfegyveres Európa bajnokságra. A női versenyszámok mind a négy napján KSI-s győzelem született!
Mind a lányok között, mind a fiúcskáknál KSI-s versenyző lett idén az általános iskolások országos bajnoka!