Múlt hétvégén három versenyen is helytálltunk

Karate 2019.10.14.
Versenyzőink egyszerre három országban, három helyszínen bizonyították rátermettségüket, és értékes érmeket, kvalifikációs pontokat szereztek!

Mozgalmasan telt a múlt hétvége, mivel Nagy Botond a katari Strand Világjátékokon, kadett és junior versenyzőink a lengyelországi Polish Openen gyűjtötték a kvalifikációs pontokat a soron következő Európa Bajnokságra, míg a legkisebbek Szigetszentmiklóson küzdöttek a Diákolimpiai érmekért. És hogy mindez hogyan sikerült?

 

Nagy Botondra igen nehéz feladat várt Dohában, ugyanis 37 fokban, tűző napon, homokban kellett versenyeznie, ráadásul a világ legjobb katásai (formagyakorlat) között. A nagy hőség ellenére Botond a 29. helyen végzett.

 

Polish Open minden évben erős verseny. Idén sem volt ez másképp. Szerencsére versenyzőinknek sikerült érmet, és ezzel újabb kvalifikációs pontokat szerezni az Európa Bajnokságra. Kovács Kiara, Hübner Dániel és Szabó Marcell is a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

 

Szigetszentmiklóson pedig a legkisebbek sem tétlenkedtek. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a megszerzett 10 arany-, 7 ezüst- és 5 bronzérem, melynek köszönhetően az idei WKF Diákolimpián a KSI az éremtáblázat alapján a legeredményesebb csapat lett, míg ha a ponttáblázatot nézzük, akkor csak az UTE tudott a KSI csapata elé kerülni.

 

Ezúton is hatalmas pacsi mindenkinek a szép eredményekért.

 

#HajráKSI

Fotók
Videók

Ajánló

Február 7-9 között került megrendezésre Budapesten a 47. Kadet, Junior, U21 Európa Bajnokság, ahol a KSI Karate Szakosztálya három versenyzővel és egy bíróval képviselte Magyarországot és a KSI-t.
Pénteken kezdetét veszi a 47. Kadet- junior és U21-es Karate Európa-bajnokság.
Van ám bőven miről beszámolni, mert hír nem jött, de esemény volt. Mik is voltak ezek? Ááá, nem nagy dolgok. Csak két hétvégén három verseny, egy év egyetemi sportolója díj, nameg három kvalifikáció a korosztályos EURÓPA BAJNOKSÁGRA!
Versenyzőink egyszerre három országban, három helyszínen bizonyították rátermettségüket, és értékes érmeket, kvalifikációs pontokat szereztek!
Idei szezonunkat a horvátországi Csáktornyán indítottuk, ahonnan bíztató eredményekkel tértünk haza!