Nagy Balázs Jó Tanuló - Jó Sportoló díjat kapott!

Karate 2017.06.15.
Egyesületünk versenyzője is részesült az Emberi Erőforrások Minisztériumának díjában.

Nagy Balázs, a KSI SE Karate Szakosztályának versenyzője is átvehette az Emberi Erőforrások Minisztériumának 2016-os évre vonatkozó Jó tanuló - Jó Sportoló díját. A díjat Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár adta át.

Balázs mind a tanulásban, mind pedig a sportban remekül helyt állt. Utóbbit bizonyítja, hogy a májusban megrendezett WKF. Magyar Bajnokságon nagyszerű szerepléssel megnyerte kategóriáját.

Fotók
Videók

Ajánló

Ez a csapat három különböző helyszínen készül minden héten, ebből az egyik a Hunyadi János Ált. Iskola, emellett a Liszt Ferenc Ált. Iskolában, illetve a KSI-ben szombatonként.
Január 5-én tartotta a Magyar Karate Szakszövetség az idei bírói vizsgát, ahol egyesületünkből 7 fő vett részt, és szerzett bírói minősítést.
Szabó Marcell, egyesületünk versenyzője vívta ki mgának az indulás jogát a dániai Aalborg-ban megrendezésre kerülő korosztályos WKF Európa-Bajnokságra.
Véget ért az idei WKF Felnőtt Karate világbajnokság, ahol idén a karate mellett megjelentek a Guinness Rekordok képviselői is. Immáron egy KSI-s versenyző is szerepel a listán :)
Idén 26. alkalommal kerül megrendezésre a felnőtt WKF Karate Világbajnokság, melyen egyesületünk versenyzője is megméretteti magát.