Nagy Botond 7. helyen végzett az Egyetemista Világbajnokságon

Karate 2018.07.18.
Július 19-22 között került megrendezésre az idei Egyetemista Világbajnokság, melynek helyszíne Kobe városa, Japánban. Egyesületünket Nagy Botond képviseli, nem is akárhogyan.

Botond a holland Deijl Wouter ellen indította a versenyt, és egy nagyszerű 5:0-ás arányú győzelemmel tovább is jutott a következő körbe, ahol viszont sajnos az iráni Abolfazl ellen 4:1 arányban alulmaradt. Ám itt még nem volt vége a versenynek, mivel az iráni fiú döntőbe jutott, ezáltal Botond tovább küzdhetett vigaszágon.

Itt legyőzte kínai ellenfelét, ám ezt követően kikapott spanyol Galan Lopez Sergio-tól, így Botond a 7. helyen zárta a versenyt.

 

Gratulálunk Botond!

 

Hajrá #KSI

Fotók
Videók

Ajánló

Ez a csapat három különböző helyszínen készül minden héten, ebből az egyik a Hunyadi János Ált. Iskola, emellett a Liszt Ferenc Ált. Iskolában, illetve a KSI-ben szombatonként.
Január 5-én tartotta a Magyar Karate Szakszövetség az idei bírói vizsgát, ahol egyesületünkből 7 fő vett részt, és szerzett bírói minősítést.
Szabó Marcell, egyesületünk versenyzője vívta ki mgának az indulás jogát a dániai Aalborg-ban megrendezésre kerülő korosztályos WKF Európa-Bajnokságra.
Véget ért az idei WKF Felnőtt Karate világbajnokság, ahol idén a karate mellett megjelentek a Guinness Rekordok képviselői is. Immáron egy KSI-s versenyző is szerepel a listán :)
Idén 26. alkalommal kerül megrendezésre a felnőtt WKF Karate Világbajnokság, melyen egyesületünk versenyzője is megméretteti magát.