Nagy Botond a bronzéremért küzd az Európa Bajnokságon

Karate 2017.05.03.
Nagy Botond a Törökországban megrendezésre kerülő WKF Karate Európa Bajnokságon nagyszerű szerepléssel a bronzéremért küzdhet szombaton.

Botond remek formában vágott neki az idei Európa bajnokságnak. Ennek köszönhetően a KSI versenyzője magabiztosan kezdte a versenyt. Első körben a moldáv Nicolai-t, majd utána a holland Woutert győzte le 5:0-ás arányban. Sajnos a következő fordulóban megálljt parancsolt neki a világranglista vezető, világbajnok második helyezett és európa bajnoki címvédő spanyol Damien Quintero, aki viszont a döntőig menetelt. Ennek köszönhetően Botond tovább folytathatta a versenyt vigaszágon, ahol ismét 5:0-ás sikert aratott a görög nemzetiségű Eleftherios felett.

Így már csak egy mérkőzés vár Botondra, szombaton a bronzéremért a legutóbbi Európa Bajnokságon bronzérmet szerző azeri Heydarov Roman ellen. 

 

Hajrá Boti!

Fotók
Videók

Ajánló

Ez a csapat három különböző helyszínen készül minden héten, ebből az egyik a Hunyadi János Ált. Iskola, emellett a Liszt Ferenc Ált. Iskolában, illetve a KSI-ben szombatonként.
Január 5-én tartotta a Magyar Karate Szakszövetség az idei bírói vizsgát, ahol egyesületünkből 7 fő vett részt, és szerzett bírói minősítést.
Szabó Marcell, egyesületünk versenyzője vívta ki mgának az indulás jogát a dániai Aalborg-ban megrendezésre kerülő korosztályos WKF Európa-Bajnokságra.
Véget ért az idei WKF Felnőtt Karate világbajnokság, ahol idén a karate mellett megjelentek a Guinness Rekordok képviselői is. Immáron egy KSI-s versenyző is szerepel a listán :)
Idén 26. alkalommal kerül megrendezésre a felnőtt WKF Karate Világbajnokság, melyen egyesületünk versenyzője is megméretteti magát.