Nagy Botond a felnőtt WKF Karate EB-n

Karate 2017.05.01.
Nagy Botond képviseli formagyakorlatban Magyarországot az 52. Felnőtt WKF Európa Bajnokságon.

Idén a törökországi Kocaeli-ben rendezik meg a 2020-as tokiói olimpián is bemutatkozó WKF Karate Európa Bajnokságot.

 

Felnőtt férfi katában (formagyakorlat) Nagy Botond, a KSI versenyzője képviseli hazánkat, aki a tavalyi Európa Bajnokságon az V. helyen végzett, amivel hazai sporttörténelmet írt. Korábban senkinek sem sikerült felnőtt kontinens- vagy világversenyen formagyakorlatban az első ötben végeznie.

 

Botondért csütörtökön 09:00-tól lehet szorítani

Fotók
Videók

Ajánló

Ez a csapat három különböző helyszínen készül minden héten, ebből az egyik a Hunyadi János Ált. Iskola, emellett a Liszt Ferenc Ált. Iskolában, illetve a KSI-ben szombatonként.
Január 5-én tartotta a Magyar Karate Szakszövetség az idei bírói vizsgát, ahol egyesületünkből 7 fő vett részt, és szerzett bírói minősítést.
Szabó Marcell, egyesületünk versenyzője vívta ki mgának az indulás jogát a dániai Aalborg-ban megrendezésre kerülő korosztályos WKF Európa-Bajnokságra.
Véget ért az idei WKF Felnőtt Karate világbajnokság, ahol idén a karate mellett megjelentek a Guinness Rekordok képviselői is. Immáron egy KSI-s versenyző is szerepel a listán :)
Idén 26. alkalommal kerül megrendezésre a felnőtt WKF Karate Világbajnokság, melyen egyesületünk versenyzője is megméretteti magát.