Nagy Botond képviseli hazánkat a WKF Világbajnokságon

Karate 2018.11.04.
Idén 26. alkalommal kerül megrendezésre a felnőtt WKF Karate Világbajnokság, melyen egyesületünk versenyzője is megméretteti magát.

Egyesületünk versenyzője, Nagy Botond képviseli Magyarországot Madridban a 26. WKF Karate Világbajnokságon. A KSI Karate Szakosztályának versenyzője kedden, délelőtt 10 órakor lép tatamira.

 

Fontos esemény lesz az idei világbajnokság, hiszen ez lesz az első felnőtt világtorna azóta, hogy a WKF karatét beválasztották a 2020-as tokiói olimpiai programba. Tudja ezt Botond is, aki szeretné az elmúlt évek sikeres kontinens viadalait felülmúlni (tavaly és tavaly előtt is 5. helyet szerezte meg az Európa Bajnokságon, korábban ez magyar versenyzőnek nem sikerült), és megszerezni hazánk első felnőtt világbajnoki érmét formagyakorlatban.

 

Hajrá Botond, Hajrá #KSI

Fotók
Videók

Ajánló

Ez a csapat három különböző helyszínen készül minden héten, ebből az egyik a Hunyadi János Ált. Iskola, emellett a Liszt Ferenc Ált. Iskolában, illetve a KSI-ben szombatonként.
Január 5-én tartotta a Magyar Karate Szakszövetség az idei bírói vizsgát, ahol egyesületünkből 7 fő vett részt, és szerzett bírói minősítést.
Szabó Marcell, egyesületünk versenyzője vívta ki mgának az indulás jogát a dániai Aalborg-ban megrendezésre kerülő korosztályos WKF Európa-Bajnokságra.
Véget ért az idei WKF Felnőtt Karate világbajnokság, ahol idén a karate mellett megjelentek a Guinness Rekordok képviselői is. Immáron egy KSI-s versenyző is szerepel a listán :)
Idén 26. alkalommal kerül megrendezésre a felnőtt WKF Karate Világbajnokság, melyen egyesületünk versenyzője is megméretteti magát.