Nagy Botond Vietnámban készül a hamarosan rajtoló új szezonra.

Karate 2018.08.04.
Nagy Botond VB arany és ezüstérmes edzővel készül a szeptemberben induló versenyszezonra a távoli Vietnámban.

Nagy Botond és Kiss Tamás (UTE versenyzője) közösen készülnek Vietnámban a hamarosan kezdődő versenyszezonra. A fiúkat a korábbi vietnámi válogatott edző, Pham Quoc Trong, valamint tantványa, a jelenlegi válogatott edző Hoang Ngan Nguyen készíti fel. Utóbbi nem kis név a karate történelmében hiszen 2008-ban világbajnok lett, illetve 2006-os és 2010-es világbajnokságon pedig ezüst érmet szerzett.

Botond és Tomi közösen edzenek a vietnámi válogatottal, de ezen felül a két edző külön is foglalkozik velük. Nem mellesleg az egyik válogatott versenyző többek között velük is készül az Ázsiai Játékokra és a Világbajnokságra.

 

Hajrá srácok, Hajrá KSI

Fotók
Videók

Ajánló

Ez a csapat három különböző helyszínen készül minden héten, ebből az egyik a Hunyadi János Ált. Iskola, emellett a Liszt Ferenc Ált. Iskolában, illetve a KSI-ben szombatonként.
Január 5-én tartotta a Magyar Karate Szakszövetség az idei bírói vizsgát, ahol egyesületünkből 7 fő vett részt, és szerzett bírói minősítést.
Szabó Marcell, egyesületünk versenyzője vívta ki mgának az indulás jogát a dániai Aalborg-ban megrendezésre kerülő korosztályos WKF Európa-Bajnokságra.
Véget ért az idei WKF Felnőtt Karate világbajnokság, ahol idén a karate mellett megjelentek a Guinness Rekordok képviselői is. Immáron egy KSI-s versenyző is szerepel a listán :)
Idén 26. alkalommal kerül megrendezésre a felnőtt WKF Karate Világbajnokság, melyen egyesületünk versenyzője is megméretteti magát.