Nagy Botond, WKF világbajnokság, Guinness rekord

Karate 2018.11.11.
Véget ért az idei WKF Felnőtt Karate világbajnokság, ahol idén a karate mellett megjelentek a Guinness Rekordok képviselői is. Immáron egy KSI-s versenyző is szerepel a listán :)

Idén Madridban került megrendezésre a Felnőtt WKF Karate Világbajnokság, ahol hazánkat férfi formagyakorlat kategóriában ismét Nagy Botond képviselte. A KSI versenyzője első körben izlandi ellenfelét győzte le 5:0-ás arányban. A tatamiján ő volt az első, aki öt zászlót is kapott. A második fordulóban szintén 5:0-ra sikerült túllépnie az andorrai versenyzőn. Ezt követően azonban sajnos véget ért számára a verseny, ugyanis a 8 közé jutásnál 3:2-es arányban kikapott a kazah versenyzőtől, akinek nem sikerült döntőbe jutnia, így a vigaszág is elúszott.

 

Ám mégis volt sikere Botondnak, ugyanis a Guinness Rekordok képviselői is megjelentek a versenyen, ahol a leggyorsabb köríves rúgás birtokosát keresték. Botond is versenybe szállt a címért, és 0,417 mp-es rugásával az ő neve került be a leggyorsaban rúgó ember helyére.

Fotók
Videók

Ajánló

Bátaszékre látogattunk, ahol több klub versenyzője edzhetett közösen.
Április utolsó hétvégéjén került megrendezésre a VIII. Erzsébet kupa, ahol egyesületünk versenyzői remekül helytálltak.
Hétvégén egyesületünk versenyzői Szekszárdon mérettették meg magukat, aminek meg is lett az eredménye. Hogy mennyire sikeresen? Olvasd el!
Ez a csapat három különböző helyszínen készül minden héten, ebből az egyik a Hunyadi János Ált. Iskola, emellett a Liszt Ferenc Ált. Iskolában, illetve a KSI-ben szombatonként.
Január 5-én tartotta a Magyar Karate Szakszövetség az idei bírói vizsgát, ahol egyesületünkből 7 fő vett részt, és szerzett bírói minősítést.