Vízilabda

NAGY CSATA AZ OSC ELLEN

NAGY CSATA AZ OSC ELLEN

Nagy csatában volt része Ifjúsági csapatunknak az OSC ellen. Az első negyedben 2 góllal vezetett ellenfelünk, amit a harmadik negyed végére ledolgoztunk, végül 8-7-es vereséget szenvedtünk.

Nem kezdtük jól a mérkőzést! Az első negyedben nem sikerült betalálnunk, védekezésben sem voltunk a toppon. Az első negyed végére két góllal, 2-0-ra vezetett az OSC.

A második negyed elején egy újabb gólt kaptunk. Ezzel már 3-0-ra vezetett az ellenfél, ezután sikerült csak az első gólunkat szerezni. A második negyedet 1-1-el zártuk, így 3-1-el kezdtük a mérkőzés második felét.

A harmadik negyed elején sikerült kiegyenlítenünk, de újra megszerezték a vezetést. A játékrész végére sikerült megint kiegyenlíteni, ezzel 4-4-re álltunk az utolsó negyed előtt.

A végjátékban sikerült vezetést szerezni, majd kiegyenlítettek. Ez még kétszer megismétlődött, vezettünk 6-5-re, majd 7-6-ra is. Sajnos ezután kiegyenlítettek és nem sok kellett, míg a vezetést is megszerezték. Másfél perc maradt hátra, de már nem sikerült kiegyenlíteni.

A végeredmény 8-7 lett az OSC javára.

A csapat edzője Keszthelyi Tibor a mérkőzésről:
"Kikaptunk ami nem jó, de a vereség mikéntje az ami igazából  szomorú és elkeserítő. Van olyan, hogy nem megy a játék, és ezen a mérkőzésen kevés kivételtől eltekintve nem nagyon ment jól, de kedvetlenül, unottan, flegmán játszani azt azért nem szabad. Hibázni lehet, ez benne van, kicsit, nagyot nem gond, ezekből lehet tanulni, az edzéseken megpróbáljuk ezeket kijavítjuk, ezért is fontosak ezek a mérkőzések.  Viszont azt hiszem az jogos elvárás, hogy aki lejön és  beugrik a medencébe annak minimum, hogy igyekeznie kell, szívességet ne tegyen senki."

Hajrá KSI!

KSI logó

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

KSI logo
Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.