Nagy szeretettel várunk minden sportolni vágyót a Ksi Ökölvívó Szakosztályban

Ökölvívás 2018.04.05.
Ksi Ökölvívó Szakosztály nagy szeretettel várja a fiatalokat, a kíváló edzőinknek és csapatunknak köszönhetően óriási sikereket érünk el az évek alatt, a versenyző csoportunk edzései minden nap 17:00-tól 19:00-ig tart, de természetesen várjuk az ökölvívást szerető gyerekeket is a kezdő csoportunkban amely minden nap 15:30-tól 17:00-ig tart.

Kedves Barátaink, Sporttársak és sportolni vágyó fiatalok

A Ksi Ökölvívó Szakosztály nagy szeretettel várja a fiatalokat, a kíváló edzőinknek és csapatunknak köszönhetően óriási sikereket érünk el az évek alatt, a versenyző csoportunk edzései minden nap 17:00-tól 19:00-ig tart, de természetesen várjuk az ökölvívást szerető gyerekeket is a kezdő csoportunkban amely minden nap 15:30-tól 17:00-ig tart.

"Egy kis betekintés az ökölvívás világába":

Az ökölvívás rendkívül összetett sport, az egész testet dolgoztatja, és még a tehetségesebb tanulóknak is hosszú évekbe telik, mire magas szinten elsajátítják. A lábujjak hegyétől a fejig szükség van valamennyi porcikára, hogy a küzdő gyorsan és nagy erővel tudjon ütéseket mérni, védekezni, távolságot tartani, elhajolni stb. Ezentúl nagyfokú koncentrációra és  állóképességre is szükség van.

Ennek a rendkívül intenzív mozgásformának köszönhetően valamennyi izomcsoport erősödik és fejlődik, továbbá javul a gyorsaság, robbanékonyság, állóképesség és összpontosító készség is. A boksz lélektani szempontból is számos előnnyel rendelkezik, ugyanis jelentős stresszoldó hatása van, segít levezetni szabályozott keretek között a felgyülemlett energiákat és agressziót is.

Edzések helyszíne: Az egykori Jégszínház épülete (földszint), 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

Kezdő és Gyerek csoport: minden nap 15:30-tól 17:00-ig,
Versenyzők: minden nap 17:00-tól 19:00-ig 

Edzőink: Törteli Ferenc 

               Trauer Gábor

               Urbán Ferenc

Mindenkit nagy szeretettel várunk!

Fotók
Videók

Ajánló

Hétvégén 11 versenyzőből 9-en nyertek..
Nemzetközi Zágráb Open elnevezésű versenyen vett részt a hétvége folyamán szakosztályunk három bunyósa. Remek mérkőzéseket produkálva mindenki a dobogóra tudott állni.
Kiemelkedő teljesítményt mutatva három bajnokin cím mellett, egy ezüst, egy bronz és egy ötödik helyezéssel zárta a serdülő országos bajnokságot a KSI-SE csapata.
Október 6.-án szombati napon felkészülési mérkőzésen vett részt a KSI-SE csapata. 13 versenyzőnk utazott Ócsára hogy a 33 klub 130 versenyzője közül valakivel megméretesse magát.
Szombat reggel indult a magyar csapat gépe Moszkvába majd onnan Anapa városába, ahol megrendezésre kerül a 2018-as junior Európa Bajnokság. A női csapat 60 kilogrammos súlycsoportjában a KSI-se fiatal tehetsége Dobos Rebeka utazott.