Nagyarányú győzelem

Vízilabda 2018.10.07.
A Rusorán Péter Gyermek 2005-ös bajnokság is elkezdődött, ahol elsöprő 37-1-es győzelmet arattunk a Göd csapata ellen.

Már az elején látszott, hogy mások az erőviszonyok. Az elejétől a végéig magabiztosan és fegyelmezetten játszottunk. Az első negyedet sikerült 10-0-ra megnyernünk és a folytatásban is a maximumot hoztuk.

A felénél már 18-0-ra vezettünk, majd 26 gólig meneteltünk előre, ekkor lőtt ellenfelünk egy gólt. Nem álltunk meg és végül 37-1-re nyertük meg a mérkőzést.

A csapat edzője Székely Bulcsú a mérkőzésről:
"Gratulálok a játékosoknak a hozzáálláshoz és ahhoz, hogy megtisztelték az ellenfelet, az eredménytől függetlenül alázatosan játszottak végig."

Fotók
Videók

Ajánló

A Honvéd ellen játszott csapatunk az OBI-es bajnokságban. Sajnos hamar nagy előnyre tett szert ellenfelünk, végül 14-5-ös vereséget szenvedtünk.
Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja az ifjúsági korosztály mérkőzésére látogatott el.
Egy mozgalmas délelőtti edzés képei.
OBI-és csapatunk egyre jobb eredményeket ér el az első osztályban. Ma a BVSC ellen játszottunk, ahol szoros első negyed után egy negyed kivételével izgalmas mérkőzésen vagyunk túl.
Nyolc mérkőzésen huszonegy utánpótláskorú vízilabdázó összesen harminckét gólt jegyzett a férfi felnőtt ob I negyedik fordulójában. A legeredményesebbek a KSI SE fiataljai voltak, közülük is a 17 éves Bóbis Botond emelkedett ki teljesítményével, aki négy találatot szerzett a BVSC-Zugló otthonában. Rajta kívül vezére volt még együttesének a 18 esztendős debreceni Fekete Gergő is, akinek góljai győzelmet értek a Kaposvár ellen.