Nemes Adrienn és a KSI csapata a sportpisztolyos felnőtt bajnok!

Sportlövészet 2019.08.17.
Izgalmas és magas színvonalú versenyben győzött Nemes Adrienn a női sportpisztolyosok országos bajnokságán.

A döntőbe mindhárom KSI-s versenyzőnk bejutott, ahol Komáromi Panni, mint egyetlen junior korú versenyző holtverseny miatt szétlőtt Csonka Zsófival - a londoni olimpia 6. helyezettjével - amelyben alul maradt, így övé lett a 6. hely. Egri Viki jó kezdés után kicsit gyengébben folytatta, így övé lett az 5. hely. Nemes Adri végig jól teljesített, a többszörös világbajnok Major Vera előnye behozhatatlannak tűnt, mígnem az utolsó sorozatban Adrienn tökéletes öt pontot lőtt, míg Vera csak kettőt, így Adrienné lett az idei bajnoki cím. A csapatverseny közel sem volt ilyen izgalmas, a KSI csapata több mint 50 kört vert az ezüstérmes Budapesti Honvédra.
Mindenkinek gratulálunk! Hajrá KSI!
Jövő héten szerdán két versenyzőnk utazik a riói felnőtt világ kupára. A még ifjúsági korú Fábián Sára első felnőtt világversenye lesz a brazil VK, míg Egri Viki az idei negyedik világ kupájára utazik.

 

Hajrá KSI!

Fotók
Videók

Ajánló

A pisztolyos versenyzők számára csütörtöktől szombatig tartó bajnokságra csapatunk nagy létszámban érkezett Százhalombattára.
A 2019 Héraklész Díjátadó Gálán megosztott első díjat kapott az ifi EB-n aranyérmes pisztolyos csapat tagjaként, Komáromi Panni és Fábián Sára. Szívből gratulálunk!
Sportlövőink az év első hétvégéjét lőállásban töltötték. Százhalombattán rendezték meg a második EB válogató versenyt.
A szombaton megrendezett verseny női légpisztolyos döntőjébe a KSI négy versenyzője - Egri Viktória, Fábián Sára, Komáromi Panni és Nemes Adrienn - jutott be, ahol Sára a honvédos Sike Renátát és a pécsi Csonka Zsófiát megelőzve győzött. Szívből gratulálunk! Hajrá KSI!
18 ország versenyzői álltak lőállásba a hétvégén megrendezett belgrádi versenyen, amelyen hagyományosan erős mezőny gyűlt össze.