Nemes Adrienn és a KSI csapata a sportpisztolyos felnőtt bajnok!

Sportlövészet 2019.08.17.
Izgalmas és magas színvonalú versenyben győzött Nemes Adrienn a női sportpisztolyosok országos bajnokságán.

A döntőbe mindhárom KSI-s versenyzőnk bejutott, ahol Komáromi Panni, mint egyetlen junior korú versenyző holtverseny miatt szétlőtt Csonka Zsófival - a londoni olimpia 6. helyezettjével - amelyben alul maradt, így övé lett a 6. hely. Egri Viki jó kezdés után kicsit gyengébben folytatta, így övé lett az 5. hely. Nemes Adri végig jól teljesített, a többszörös világbajnok Major Vera előnye behozhatatlannak tűnt, mígnem az utolsó sorozatban Adrienn tökéletes öt pontot lőtt, míg Vera csak kettőt, így Adrienné lett az idei bajnoki cím. A csapatverseny közel sem volt ilyen izgalmas, a KSI csapata több mint 50 kört vert az ezüstérmes Budapesti Honvédra.
Mindenkinek gratulálunk! Hajrá KSI!
Jövő héten szerdán két versenyzőnk utazik a riói felnőtt világ kupára. A még ifjúsági korú Fábián Sára első felnőtt világversenye lesz a brazil VK, míg Egri Viki az idei negyedik világ kupájára utazik.

 

Hajrá KSI!

Fotók
Videók

Ajánló

Izgalmas és magas színvonalú versenyben győzött Nemes Adrienn a női sportpisztolyosok országos bajnokságán.
A sportlövők Olimpiai Reménységek Versenyén 20 ország 370 versenyzője állt lőállásba a csehországi Plzenben, köztük a KSI négy lövője.
Minden évben a világ legnagyobb junior versenyét a németországi Suhlban rendezik meg.
A Magyar Sportlövők Szövetsége ezen a héten rendezte meg válogató versenyeit az augusztusi olimpiai kvalifikációs riói világkupára, és a szeptemberi bolognai tűzfegyveres Európa bajnokságra. A női versenyszámok mind a négy napján KSI-s győzelem született!
Mind a lányok között, mind a fiúcskáknál KSI-s versenyző lett idén az általános iskolások országos bajnoka!