Nemes Adrienn ezüstérmes Wrocláwban

Sportlövészet 2017.04.04.
A Lengyelországban megrendezett nemzetközi sportlövő versenyen Nemes Adrienn ezüstérmet, Egri Viktória ötödik helyet szerzett.

A lengyeországi Wroclawban megrendezett Grand Prix viadalon a nöi sportpisztolyos versenyszámban Nemes Adrienn új országos csúccsal ezüstérmet szerzett a spanyol Soto mögött, megelőzve a  magyar olimpikont,  Sike Renátát. A légpisztolyos versenyszámban Egri Viktória nagyszerű alaperedménnyel második helyen került döntőbe, ahol végül több szétlövés után az ötödik helyen végzett a felnőtt mezőnyben

Fotók
Videók

Ajánló

Hétvégén rendezte meg a Magyar Sportlövők Szövetsége a 2019. évi 10 méteres országos bajnokságot, mely egyben az EB válogatás utolsó fordulója is volt.
A hétvégén rendezték meg a Budapest Bajnokságot, ami a junioroknak és a felnőttek EB válogató is volt. Szakosztályunk lány versenyzői mindegyik korcsoport aranyérmét megnyerték!
Százhalombattán rendezték meg az év első versenyét sportlövőink számára, amely a márciusi eszéki légfegyveres EB első válogatója volt. Szombaton a junior lányok és nők léptek először lőállásba. Fábián Sára a juniorok versenyét nyerte, míg Komáromi Panni a harmadik, Kókai Réka a negyedik helyen végzett.
A Jövünk utánpótlás magazin készített interjút Egri Viktóriával.
Hétvégén, Szekszárdon rendezte meg a magyar szövetség a Hungarian Open elnevezésű nemzetközi versenyt, amelyen 13 ország válogatottjai mellett a legjobb magyar lövők is lőállásba álltak. A KSI 10 versenyzővel vett részt a legrangosabb hazai eseményen.