Nyáron is gőzerővel folynak az edzések a KSI ökölvívó műhelyében!

Ökölvívás 2019.07.23.
Versenyzőink nemzetközi megmérettetésekre, és ostromra is készülnek a kánikulában.

Balogh József és Balogh Rinaldó a Moldovában megrendezésre kerülő serdülő Európa bajnokságon képviselik országunkat, és szeretett egyesületünket, míg Budai Vivien a Spanyolországban megrendezésre kerülő női Európa bajnokságon vesz részt.

Az itthon maradtak sem fognak unatkozni jövő héten! Kőszeg várát veszik ostrom alá, ahol a kétnapos versenyen után, hagyományainkat öregbítve, eljátsszák a török magyar összecsapást.

Sok sikert a felkészüléshez, hajrá KSI!

Fotók
Videók

Ajánló

Nyolc versenyzőnk lépett szorítóba Egerben, a Korona Kupán. Három arany, három ezüst, egy bronz érem került versenyzőink birtokába. A 12. születésnapját ünneplő Horváth Andriska, két bemutató mérkőzést vívott.
Szerdán nyolc klub, több mint 70 versenyzője vett részt a Központi Sport és Ifjúsági egyesület ökölvívó a termében megrendezett közös edzésen.
Az Észak magyarországi régió központjában, Egerben vett részt közös edzésen a KSI ökölvívó csapata.
Remekül kezdték az évet a KSI-SE ifjúsági ökölvívói. 2020. 02. 12-15. között került megrendezésre az Énekes István Ökölvívó Emlékverseny, ahol 5 fiatal tehetségünk lépett a szorítóba.
Ez a verseny kiemelten fontos ifjúsági korosztály számára, mivel ez az első válogató verseny a 2020-as Európa-bajnokságra.