Nyáron is gőzerővel folynak az edzések a KSI ökölvívó műhelyében!

Ökölvívás 2019.07.23.
Versenyzőink nemzetközi megmérettetésekre, és ostromra is készülnek a kánikulában.

Balogh József és Balogh Rinaldó a Moldovában megrendezésre kerülő serdülő Európa bajnokságon képviselik országunkat, és szeretett egyesületünket, míg Budai Vivien a Spanyolországban megrendezésre kerülő női Európa bajnokságon vesz részt.

Az itthon maradtak sem fognak unatkozni jövő héten! Kőszeg várát veszik ostrom alá, ahol a kétnapos versenyen után, hagyományainkat öregbítve, eljátsszák a török magyar összecsapást.

Sok sikert a felkészüléshez, hajrá KSI!

Fotók
Videók

Ajánló

A négy napos hosszú hétvégén sem pihent a KSI ökölvívó csapata. Szegeden a 3. Fesztivál kupán mutathatták meg legjobbjaink, hogy a nyári szünet alatt is keményen dolgoznak.
Budai Vivien a felnőtt Európa bajnokság főpróbájának is mondható Balkán kupán küzdött, ahol Európa legjobbjai képviseltek magukat.
Rövidke nyári szünet után ismét edzésbe álltak a KSI-se ökölvívói, hiszen a már hagyományosnak tekinthető, 13. alkalommal megrendezésre kerülő félhold-telihold ostrom napokon, nagy létszámmal képviseltük szeretett egyesületünket.
Versenyzőink nemzetközi megmérettetésekre, és ostromra is készülnek a kánikulában.
Győzelemmel mutatkozott be Budai Vivien a II. Európa játékokon Minkszben így már a legjobb 8 között van a KSI ökölvívója a 69 kg-os mezőnyben