Nyitra ORV kiváló eredményekkel!

Sportlövészet 2018.11.19.
A versenyévad nyitányaként VB bronzérmes lányaink aranyból, ezüstből és bronzból is gyűjtögettek a Nyitrán megrendezett Olimpiai Reménységek Versenyén.

A 10 országot felvonultató mezőnyben Egri Viktória két aranyérmet nyert, ezzel 100%-osan teljesítette élete egyik utolsó junior megmérettetését, hiszen jövőre már a felnőttek között fog versenyezni. Fábián Sára egyéni csúcsot teljesítve egy ezüstérmet, Komáromi Panni egy bronzérmet szerzett az egyéni versenyszámokban, és győztek csapatversenyben az ukrán válogatott előtt.

Döntőzött még Tamási Péter, aki a hetedik helyet szerezte meg a népes mezőnyben.

Válogatottjaink mellett a KSI színeit képviselték fiatal tehetségeink, akik közül többen először álltak lőállásba nemzetközi versenyen. Sok egyéni csúcs született, Ozsváth Réka, Budai Brigitta, Baranyai Krisztina, Jarada Mansour is elégedetten jöhettek haza.

Jövő hétvégén Szekszárdon folytatják legjobbjaink a Hungarian Open nemzetközi versenyen, ahol az európai országok mellett tengerentúlról a koreai és a japán válogatott is ellenfeleink lesznek.

Hajrá KSI!

Fotók
Videók

Ajánló

Hétvégén rendezte meg a Magyar Sportlövők Szövetsége a 2019. évi 10 méteres országos bajnokságot, mely egyben az EB válogatás utolsó fordulója is volt.
A hétvégén rendezték meg a Budapest Bajnokságot, ami a junioroknak és a felnőttek EB válogató is volt. Szakosztályunk lány versenyzői mindegyik korcsoport aranyérmét megnyerték!
Százhalombattán rendezték meg az év első versenyét sportlövőink számára, amely a márciusi eszéki légfegyveres EB első válogatója volt. Szombaton a junior lányok és nők léptek először lőállásba. Fábián Sára a juniorok versenyét nyerte, míg Komáromi Panni a harmadik, Kókai Réka a negyedik helyen végzett.
A Jövünk utánpótlás magazin készített interjút Egri Viktóriával.
Hétvégén, Szekszárdon rendezte meg a magyar szövetség a Hungarian Open elnevezésű nemzetközi versenyt, amelyen 13 ország válogatottjai mellett a legjobb magyar lövők is lőállásba álltak. A KSI 10 versenyzővel vett részt a legrangosabb hazai eseményen.