Országos Bajnokság és EB válogató - A nagyok hozták a kötelezőt, a kicsik pedig szenzációsan lőttek

Sportlövészet 2019.02.03.
Hétvégén rendezte meg a Magyar Sportlövők Szövetsége a 2019. évi 10 méteres országos bajnokságot, mely egyben az EB válogatás utolsó fordulója is volt.

Nagyon örültünk Egri Viktória felnőtt, Fábián Sára ifjúsági magyar bajnoki címének. Csapataink közül a junior lányok győztek a legnagyobb különbséggel, mert a Fábián Sára, Komáromi Panni, Kókai Réka összeállítású trió 71 körrel előzte meg a második helyezett UTE csapatát. Az ifjúsági lányok és a nők versenyében két-két csapatunk is dobogós volt. A Fábián Sára, Kovács Tamara, Ozsváth Réka összeállítású ifi csapat nyert, a serdülőkből álló Dézsi Vivien, Boros Viktória, Budai Brigitta összeállítású csapat bronzérmes lett. A nőknél az Egri Viki, Mihalkó Niki, Kókai Réka csapat ezüst, a Nemes Adrienn, Baranyai Kriszta, Forrási Bogi csapat bronzérmes lett.

Nagy fölénnyel győzött a Fábián Sára - Tamási Péter junior mix csapatunk. Éremhalmozóink voltak: Fábián Sára négy arany, és egy ezüstéremmel, Hajdu L. Márk három ezüst és két bronzéremmel, Komáromi Panni egy arany és két bronzéremmel.

Szenzációsan lőttek a legfiatalabb versenyzőink. Dézsi Vivien több, mint 20 körös, Jarada Mansour, Mezei Konrád, Mezei Kornél sok körös egyéni csúcsokat lőttek.

Várhatóan négy versenyzőnk szerepel a márciusban megrendezésre kerülő 10 méteres eszéki EB-n. Egri Viki a női, Fábián Sára, Komáromi Panni és Tamási Péter a junior mezőnyben szerepelhet a válogatón elért eredményeik alapján.

Gratulálunk a sportolóknak és az edzőknek!

Jegyzőkönyv

Hajrá KSI!

Videók

Ajánló

ÚJRA pisztoly on-line versenysorozat indul a KSI Sportlövő szakosztály kezdeményezésére
Sportlövészet: Fábián Sára nem menne vissza az Eb-re
A pisztolyos versenyzők számára csütörtöktől szombatig tartó bajnokságra csapatunk nagy létszámban érkezett Százhalombattára.
A 2019 Héraklész Díjátadó Gálán megosztott első díjat kapott az ifi EB-n aranyérmes pisztolyos csapat tagjaként, Komáromi Panni és Fábián Sára. Szívből gratulálunk!