Országos Kadet Bajnokság

Férfi torna 2018.10.27.
Sikeres szereplés a kadet bajnokságon.

Országos Kadet Bajnokságon egyéni összetett versenyben Bátori Szabolcs nyert, a második helyen Dobrovitz Ádám végzett.A szerenkénti döntő Dobrovitz Ádámnak sikerült jobban, négy szeren nyert:talaj,ló,gyűrű,nyújó és második lett korláton.Bátori Szabolcs a nyújtót nyerte és második lett:talajon,lóvon,gyűrűn és korláton. Edzőjük: Pisák Tamás

Fotók
Videók

Ajánló

Véget ért a Magyar Torna Szövetség első online-versenye, amelyen kilenc egyesület több tucat tornásza vett részt. A viadal elsősorban az utánpótláskorú versenyzők motiválása miatt jött létre.
Véget ért a magyar tornasport első online megmérettetése, amelyet a Magyar Torna Szövetség még áprilisban hirdetett meg a fiú utánpótlás tornászok számára. A koronavírus okozta helyzet szülte viadal lényege az volt, hogy a versenyzők előre meghatározott, a kiírásban részletesen rögzített gyakorlat anyagát otthoni körülmények között filmre vegyék, majd beküldjék az egyesületüknek, és onnan a legjobb gyakorlatokat továbbították a MATSZ-nak.
Hosszan tartó, súlyos betegség után, elhunyt Dr. Leopold József, torna szakosztályunk egyik alapítója.
Utánpótlás válogatott tornászaink Linzben versenyeztek a 16. Austrian Future Cup meghívásos nemzetközi versenyen. A KSI-ből Dobrovitz Ádám és Závory Szilárd szerepelt a csapatban.
2019 november 16.-án rendezték az ifjúsági országos szerbajnokságot.