ORV II. hely Plzenben

Sportlövészet 2018.07.14.
Olimpiai Reménységek Versenyén második helyezést szerzett a Pál-Plichta Györgyi vezette magyar csapat

A KSI SE versenyzőiből álló magyar csapat, második lett a csehországi Plzenben megrendezett ORV versenyen.

Legjobbunk Egri Viki volt, aki a döntőben a kevésbé sikerült 4-es szétlövés után, végül a nyolcadik helyet szerezte meg.

A versenyről az M4 Sportlövő magazinjában, és a DigiSport Sportlövő műsorában is látható lesz tudósítás.

Fotók
Videók

Ajánló

Hétvégén rendezte meg a Magyar Sportlövők Szövetsége a 2019. évi 10 méteres országos bajnokságot, mely egyben az EB válogatás utolsó fordulója is volt.
A hétvégén rendezték meg a Budapest Bajnokságot, ami a junioroknak és a felnőttek EB válogató is volt. Szakosztályunk lány versenyzői mindegyik korcsoport aranyérmét megnyerték!
Százhalombattán rendezték meg az év első versenyét sportlövőink számára, amely a márciusi eszéki légfegyveres EB első válogatója volt. Szombaton a junior lányok és nők léptek először lőállásba. Fábián Sára a juniorok versenyét nyerte, míg Komáromi Panni a harmadik, Kókai Réka a negyedik helyen végzett.
A Jövünk utánpótlás magazin készített interjút Egri Viktóriával.
Hétvégén, Szekszárdon rendezte meg a magyar szövetség a Hungarian Open elnevezésű nemzetközi versenyt, amelyen 13 ország válogatottjai mellett a legjobb magyar lövők is lőállásba álltak. A KSI 10 versenyzővel vett részt a legrangosabb hazai eseményen.