Postaverseny döntő 2016

Sportlövészet 2016.12.03.
Magyarország legtöbb utánpótláskorú lövőjét megmozgató versenysorozat döntőjét rendezte meg a KSI sportlövő szakosztálya.

December 3-án rendeztük meg a 2016. évi Postaverseny döntőjét. A 328 induló közül versenyszámonként a legjobb 20 került a budapesti döntőbe. A verseny indulói között számos Európa-bajnok és válogatott sportlövőt is köszönthettünk. A díjátadók között volt Zsoldos Péter a KSI SE elnöke, Győrik Csaba szövetségi kapitány. Díjat ajánlott fel többek között Nagy György az MSSZ elnöke, Boros György az MSSZ alelnöke, Dr. Hammerl László Olimpiai Bajnok, a nemzet sportolója, Kissné Oroszi Edit Héraklész vezető.

Fotók
Videók

Ajánló

Hétvégén rendezte meg a Magyar Sportlövők Szövetsége a 2019. évi 10 méteres országos bajnokságot, mely egyben az EB válogatás utolsó fordulója is volt.
A hétvégén rendezték meg a Budapest Bajnokságot, ami a junioroknak és a felnőttek EB válogató is volt. Szakosztályunk lány versenyzői mindegyik korcsoport aranyérmét megnyerték!
Százhalombattán rendezték meg az év első versenyét sportlövőink számára, amely a márciusi eszéki légfegyveres EB első válogatója volt. Szombaton a junior lányok és nők léptek először lőállásba. Fábián Sára a juniorok versenyét nyerte, míg Komáromi Panni a harmadik, Kókai Réka a negyedik helyen végzett.
A Jövünk utánpótlás magazin készített interjút Egri Viktóriával.
Hétvégén, Szekszárdon rendezte meg a magyar szövetség a Hungarian Open elnevezésű nemzetközi versenyt, amelyen 13 ország válogatottjai mellett a legjobb magyar lövők is lőállásba álltak. A KSI 10 versenyzővel vett részt a legrangosabb hazai eseményen.