Randori edzés Bátaszéken

Karate 2019.05.07.
Bátaszékre látogattunk, ahol több klub versenyzője edzhetett közösen.

2019-ben elindult egy kezdeményezés, ahol néhány klub időről időre közös edzést tart a versenyzőknek. Ez remek lehetőség, hogy a karatékák ne mindig klubon belüliekkel edzenek, hanem felmérjék a tudásukat más egyesületek versenyzőivel szemben lényegesen szabadabb körülmények között, mintha a küzdőtéren kellene tenniük ugyan ezt.

A legutóbbi ilyen randori edzés Bátaszéken volt, ahol a Bátaszék SE szervezésében a KSI Karate Szakosztálya mellett az UTE, Fadd-Tanren, Dombóvár és Mohács csapatai is képviselték magukat, így közel 80 fő edzett együtt.

Az edzést szakosztályunk egyik edzője, Hübner András tartotta.

 

A közös edzés után ellátogattunk Bátaszék főterére, valamint megnéztük a 2016-ban Európa Fájának választott Molyhos-Tölgyet. Ezt követően már csak a vacsora és a hazaút volt hátra.

 

 

Videók

Ajánló

Február 7-9 között került megrendezésre Budapesten a 47. Kadet, Junior, U21 Európa Bajnokság, ahol a KSI Karate Szakosztálya három versenyzővel és egy bíróval képviselte Magyarországot és a KSI-t.
Pénteken kezdetét veszi a 47. Kadet- junior és U21-es Karate Európa-bajnokság.
Van ám bőven miről beszámolni, mert hír nem jött, de esemény volt. Mik is voltak ezek? Ááá, nem nagy dolgok. Csak két hétvégén három verseny, egy év egyetemi sportolója díj, nameg három kvalifikáció a korosztályos EURÓPA BAJNOKSÁGRA!
Versenyzőink egyszerre három országban, három helyszínen bizonyították rátermettségüket, és értékes érmeket, kvalifikációs pontokat szereztek!
Idei szezonunkat a horvátországi Csáktornyán indítottuk, ahonnan bíztató eredményekkel tértünk haza!