Randori edzés Bátaszéken

Karate 2019.05.07.
Bátaszékre látogattunk, ahol több klub versenyzője edzhetett közösen.

2019-ben elindult egy kezdeményezés, ahol néhány klub időről időre közös edzést tart a versenyzőknek. Ez remek lehetőség, hogy a karatékák ne mindig klubon belüliekkel edzenek, hanem felmérjék a tudásukat más egyesületek versenyzőivel szemben lényegesen szabadabb körülmények között, mintha a küzdőtéren kellene tenniük ugyan ezt.

A legutóbbi ilyen randori edzés Bátaszéken volt, ahol a Bátaszék SE szervezésében a KSI Karate Szakosztálya mellett az UTE, Fadd-Tanren, Dombóvár és Mohács csapatai is képviselték magukat, így közel 80 fő edzett együtt.

Az edzést szakosztályunk egyik edzője, Hübner András tartotta.

 

A közös edzés után ellátogattunk Bátaszék főterére, valamint megnéztük a 2016-ban Európa Fájának választott Molyhos-Tölgyet. Ezt követően már csak a vacsora és a hazaút volt hátra.

 

 

Videók

Ajánló

Idén az Európai Egyetemi Sportszövetség, az EUSA Zágrábban rendezte meg az Egyetemista Karate Európa Bajnokságot, ahol Nagy Botond aranyérmet szerzett.
Szabó Marcell bronzérmet, míg Kulcsár Péter ötödik helyet szerezte meg az idei ISF Combat Games-en.
Szabó Marcell és Kulcsár Péter versenyzőkét, Szécsényi Vivien pedig bíróként képviseli a Magyarországot és a KSI Karate Szakosztályt az idei ISF Combat Games-en
Bátaszékre látogattunk, ahol több klub versenyzője edzhetett közösen.
Április utolsó hétvégéjén került megrendezésre a VIII. Erzsébet kupa, ahol egyesületünk versenyzői remekül helytálltak.