REMEK KEZDÉS A SPORTLÖVŐKNÉL

Sportlövészet 2018.01.14.
2018. január 12-14-én rendezték meg Ruséban a 24. Nemzetközi Sportlövő Versenyt hét ország versenyzőinek részvételével.

2018. január 12-14-én rendezték meg Ruséban a 24. Nemzetközi Sportlövő Versenyt hét ország versenyzőinek részvételével. A résztvevők között voltak a következő olimpia és paralimpia házigazdái, a japánok is. 

Egri Viktória a második versenynapon a felnőtt női mezőnyben ezüstérmet szerzett a világbajnok szerb Arunovics mögött. A döntő színvonalát jellemezte, hogy Viki jobb eredményt ért el, mint a férfi győztes, olimpiai érmes szerb Mikec.

Egyesületünk másik versenyzője, Tamási Péter is kitett magáért, hiszen a verseny második napján egy körrel lőtt kevesebbet egyéni csúcsánál, ezzel tisztesen helyt állt első éves juniorként a felnőtt mezőnyben.

Az Egri Viki, Tamási Péter vegyes párosunk a verseny első napján hatodik helyen végzett, ezzel éppen lemaradtak a döntőről.

GRATULÁLUNK!

Fotók
Videók

Ajánló

Hétvégén rendezte meg a Magyar Sportlövők Szövetsége a 2019. évi 10 méteres országos bajnokságot, mely egyben az EB válogatás utolsó fordulója is volt.
A hétvégén rendezték meg a Budapest Bajnokságot, ami a junioroknak és a felnőttek EB válogató is volt. Szakosztályunk lány versenyzői mindegyik korcsoport aranyérmét megnyerték!
Százhalombattán rendezték meg az év első versenyét sportlövőink számára, amely a márciusi eszéki légfegyveres EB első válogatója volt. Szombaton a junior lányok és nők léptek először lőállásba. Fábián Sára a juniorok versenyét nyerte, míg Komáromi Panni a harmadik, Kókai Réka a negyedik helyen végzett.
A Jövünk utánpótlás magazin készített interjút Egri Viktóriával.
Hétvégén, Szekszárdon rendezte meg a magyar szövetség a Hungarian Open elnevezésű nemzetközi versenyt, amelyen 13 ország válogatottjai mellett a legjobb magyar lövők is lőállásba álltak. A KSI 10 versenyzővel vett részt a legrangosabb hazai eseményen.