Remekül szerepeltek a karatésaink az ISF Combat Games-en!

Karate 2019.06.20.
Szabó Marcell bronzérmet, míg Kulcsár Péter ötödik helyet szerezte meg az idei ISF Combat Games-en.

Szabó Marcell harmadik, míg Kulcsár Péter az ötödik helyen zárta az ISF Combat Games-t. Marci kínai, ukrán és taiwani ellenfeleket kapott a csoportkörben, ahol először kínai ellenfelét 3:1 arányban legyőzte, majd az ukrán fiútól kikapott 2:1-re. A harmadik mérkőzésen 1:1-es küzdelemmel fejezte be a meccset taiwani ellenfelével, ám az első találatot Marci szerezte, így csoportmásodikként jutott tovább a négyes döntőbe. Ott sajnos kikapott bírói döntéssel azeri ellenfelétől, így a harmadik helyen zárt.

 

Kulcsár Péter kínai, brazil és amerikai ellenfeleket kapott a csoportjában. Az első fordulóban a kínai versenyzőtől 5:1-re kikapott, ám a következő körben a brazil fiút egy fejrúgással 3:1-re legyőzte. Az utolsó fordulóban szoros küzdelemben 1:0-ra kikapott az amerikai karatéstól, így sajnos nem jutott tovább a négyes döntőbe, ám így is az ötödek helyet sikerült megszereznie.

 

Hatalmas gratula a srácoknak, büszkék vagyunk rájuk :)

 

Hajrá #KSI

Fotók
Videók

Ajánló

Február 7-9 között került megrendezésre Budapesten a 47. Kadet, Junior, U21 Európa Bajnokság, ahol a KSI Karate Szakosztálya három versenyzővel és egy bíróval képviselte Magyarországot és a KSI-t.
Pénteken kezdetét veszi a 47. Kadet- junior és U21-es Karate Európa-bajnokság.
Van ám bőven miről beszámolni, mert hír nem jött, de esemény volt. Mik is voltak ezek? Ááá, nem nagy dolgok. Csak két hétvégén három verseny, egy év egyetemi sportolója díj, nameg három kvalifikáció a korosztályos EURÓPA BAJNOKSÁGRA!
Versenyzőink egyszerre három országban, három helyszínen bizonyították rátermettségüket, és értékes érmeket, kvalifikációs pontokat szereztek!
Idei szezonunkat a horvátországi Csáktornyán indítottuk, ahonnan bíztató eredményekkel tértünk haza!