Serdülőben is remek eredmények

Asztalitenisz 2017.01.28.
Egy ezüst két bronz és negyedik hely...

A második napon a serdülő versenyt rendezték meg ami a páros versenyszámmal kezdődött. Fiatal párosunk Ujvári Máté ( aki 1 hónapja lépett be a serdülő korosztályba) és a Huzsvár Erik (aki még újonc korosztályú) ezüst érmet szereztek.Az elődöntőben csapattársukat Terék Norbertet és párját Galáth Ferencet (Mezőtúri AFC) győzték le a döntőszettben.

Egyéniben a egjobb 4 közé jutott Terék Norbi és Huzsvár Erik is ahol egyikük sem bírt BVSC-s ellenfelükkel. Az első verseny ahol kijátszották a helyeket azonban Norbinak sérülés miatt vssza keleltt lépnie így Erik a III.helyen még Norbi a IV.helyen végzett. Ujvári Máté a XII. helyen végzett ,Straubinger Balázs pedig tovább jutott csoportjából és a főtábla első körében búcsúzott.

Vágott Judittnak másodiként sikerült tovább lépnie a selejtezőből majd a legjobb 16 közé vereséget szenvedett.

Fotók
Videók

Ajánló

A 2018/2019-es évad nyitó országos utánpótlás versenyét rendezte az Országos Asztalitenisz Szövetség augusztus 29-30-31-én. A lányok az Ormai László csarnokban, a fiúk a BVSC termeiben vitézkedtek. A három napos viadalon 150 lány induló és 240 fiú induló versenyzett.
Kiskunmajsán rendezték meg a Kelet-Magyarország 2018.évi újonc és serdülő ranglista versenyt.
Huzsvár Erik serdülő kora ellenére legyőzte az Ifjúsági (U18) mezőnyt ezzel is nagyban hozzá járulva, hogy a KSI legyen a legeredményesebb szakosztály 2018-ban.
A négy versenyszámból három aranyérmet nyertek a KSI-sek és egy szépen csillogó ezüstérmet.
A Serdülő MOATSZ kupáról két aranyéremmel és egy bronzéremmel tértek haza versenyzőink.