Sikerekkel zártuk a 2017-es évet

Ökölvívás 2017.12.30.
Sikerekkel zártuk a 2017-es évet, 2018 Január 2-án újra kezdődnek az edzések. Szeretettel várjuk a jövö tehetségeit!

Kedves Barátaink!

 

December 20-án egy közös vacsorán zártuk le az idei évet, remek idényt tudhatunk magunk mögött, az országos bajnokságon csapat szinten 5 arany, 6 ezüst és 7 bronz éremmel tértünk haza. Büszkeségünkre Villás Veronika az Ifjúsági Világbajnokságon 5. helyezést ért el.

Minden versenyzőnek gratulálunk, és sok sikert kívánunk a 2018-as évhez, melyet még nagyobb lendülettel kezdhetünk meg.

Köszönjük a felkészítést és támogatást az edzőknek, Törteli Ferencnek, Urbán Ferencnek és Treuer Gábornak!

 

Január 2-án megkezdődnek az edzések, szeretettel várjuk a jövő tehetségeit!

Minden kedves ismerősünknek sikerekben gazdag Új Évet kívánunk!

Fotók
Videók

Ajánló

Hétvégén 11 versenyzőből 9-en nyertek..
Nemzetközi Zágráb Open elnevezésű versenyen vett részt a hétvége folyamán szakosztályunk három bunyósa. Remek mérkőzéseket produkálva mindenki a dobogóra tudott állni.
Kiemelkedő teljesítményt mutatva három bajnokin cím mellett, egy ezüst, egy bronz és egy ötödik helyezéssel zárta a serdülő országos bajnokságot a KSI-SE csapata.
Október 6.-án szombati napon felkészülési mérkőzésen vett részt a KSI-SE csapata. 13 versenyzőnk utazott Ócsára hogy a 33 klub 130 versenyzője közül valakivel megméretesse magát.
Szombat reggel indult a magyar csapat gépe Moszkvába majd onnan Anapa városába, ahol megrendezésre kerül a 2018-as junior Európa Bajnokság. A női csapat 60 kilogrammos súlycsoportjában a KSI-se fiatal tehetsége Dobos Rebeka utazott.