Sikeres Összetett Bajnokság

Atlétika 2018.02.13.
Éremeső és egyéni csúcsok az összetett és a nyílt fedettpályás versenyen

A hétvégén megrendezett Országos felnőtt-junior és ifjúsági Fedettpályás Összetett Bajnokságon kíválóan szerepeltek versenyzőink. Ifjúságiaknál 6-próbában Országos Bajnok lett Varga Bercel (2001).

A junior korcsoportban hétpróbában II. Varga Hunor (1999), III. Gábris Dávid (1999), V. Gladys Bálint (1999)

Minden induló versenyzőnk derekasan kűzdött , sok egyéni csúcsot elérve! Gratulálunk a versenyzőknek és Tímár Mihálynak az eredményes munkájához, aki felkészítette a fiúkat a versenyre!

Megjegyezendő, hogy a felnőttek hétpróba versenyét az a Raffai Péter (1996) nyerte, aki tavaly ősszel igazolt el a szakosztályból, az ifjúsági lányok ötpróbáját pedig Marosi Viktória (2001), aki szintén a KSI-ben nevelkedett!

Vorsléger Zoltán egyéni csúccsal 3. helyen végzett 400m-en (50.84) a nyílt versenyen. Gratulálunk!

Videók

Ajánló

Pataki Anna 2. a 4. Mezei Ligán! Klincsek Keve nyert a gyermek versenyen, Nelson Hanna 3. a helyet szerezte meg a korosztályában. Gratulálunk!
Lakos Dóra 3 ponttal maradt le a dobogóról az Újonc-Serdülő Összetett Bajnokságon!
Sarkadi László Szakosztályunk edzője, a 2017/2018-as tanévi Diákolimpia legeredményesebb testnevelője! Gratulálunk, és további jó munkát, sikereket kívánunk!
A Junioroknál Gebauer Maja, az Ifjúságiaknál Kulcsár Boglárka a fedettpályás Magyar Bajnok rúdugrásban!! Mindketten 380cm-t teljesítettek. Gratulálunk!
Pataki Anna 2.helyezett a Felnőtt Bajnokságon 3000m-en! Gratulálunk!