SPORTLÖVŐ HÍREK A GYŐR-i EURÓPA-BAJNOKSÁGRÓL

Sportlövészet 2018.02.01.
KSI-s SPORTLÖVŐ HÍREK A GYŐR-i EURÓPA-BAJNOKSÁGRÓL

A február 16-25-ig tartó Győr-i Légfegyveres Európa Bajnokságon és YOG kvalifikáción a KSI-t az alábbi sportolóink képviselik:

Egri Viktória a junior légpisztolyos lányok mix, egyéni és csapatversenyében szerepel. Komáromi Krisztina Panna a YOG kvalifikáción, a junior légpisztolyos lányok egyéni és csapatversenyében szerepel abszolút újoncként. 

Máthé Edit a női futócéllövő csapat tagjaként lő vegyes és normál versenyszámot.

Fábián Sára és Tamási Péter a YOG kvalifikációban lő.

 

Felkészülés utolsó állomásán a múlt heti müncheni nemzetközi versenyen, ahol 51 ország 700 versenyzője vett részt Komáromi Panni hatalmas meglepetésre döntőbe került, ahol 5. helyen végzett. 

http://www.utanpotlassport.hu/2018/01/24/foproba-munchenben/

http://www.utanpotlassport.hu/2018/01/28/foproba-meglepetesekkel/ 

 

Egy rövid pihenő után, a jövő héten Mátraházán készülünek sportolóink, aztán belevetik magunkat a minden idők leghosszabb légfegyveres EB-jébe.

 

Program:

https://www.hunshooting.hu/sites/default/files/2018-01/Prelim_comp_schedule_V9.pdf

Fotók
Videók

Ajánló

Hétvégén rendezte meg a Magyar Sportlövők Szövetsége a 2019. évi 10 méteres országos bajnokságot, mely egyben az EB válogatás utolsó fordulója is volt.
A hétvégén rendezték meg a Budapest Bajnokságot, ami a junioroknak és a felnőttek EB válogató is volt. Szakosztályunk lány versenyzői mindegyik korcsoport aranyérmét megnyerték!
Százhalombattán rendezték meg az év első versenyét sportlövőink számára, amely a márciusi eszéki légfegyveres EB első válogatója volt. Szombaton a junior lányok és nők léptek először lőállásba. Fábián Sára a juniorok versenyét nyerte, míg Komáromi Panni a harmadik, Kókai Réka a negyedik helyen végzett.
A Jövünk utánpótlás magazin készített interjút Egri Viktóriával.
Hétvégén, Szekszárdon rendezte meg a magyar szövetség a Hungarian Open elnevezésű nemzetközi versenyt, amelyen 13 ország válogatottjai mellett a legjobb magyar lövők is lőállásba álltak. A KSI 10 versenyzővel vett részt a legrangosabb hazai eseményen.