SZÁMÍTUNK RÁD, SZÁMÍTHATSZ RÁNK

Központ 2019.05.05.
SZÁMÍTUNK RÁD, SZÁMÍTHATSZ RÁNK

Tisztelt Szülők!

A KSI SE elnöksége és szakosztályai tisztelettel kérik a kedves szülőket, ismerősöket, a KSI kötődésű sportbarátokat, ha nem rendelkeztek adójuk 1%-ról, akkor legyenek szívesek az egyesületen keresztül támogatni az atlétikai szakosztályt

http://www.ksi.hu/pdf/ksiegyszazalek.pdf

Ezen linken található a letölthető nyomtatvány, a kitöltési útmutatóval.

Bízunk abban, hogy pár perces időráfordítással még tovább tudjuk erősíteni a KSI család közösségét, tovább tudjuk építeni kapcsolatunkat a felnövekvő generáció érdekében.

 

Segítségüket előre is megköszönve

 

Zsoldos Péter

ügyvezető elnök

Fotók
Videók

Ajánló

Prof. Dr. Kollár Lajos úrral a tusnádfürdői beszéd előtt, az EMMI miniszter egészségügyi tanácsadójával, a Magyar Vitorlás Szövetség elnökével is beszélgetett elnökünk Zsodos Péter.
Ezúttal is ott lesz a sport az idén harmincéves Tusványosi Szabadegyetemen. A program nulladik napján, július 24.-én, minden eddiginél gazdagabb programmal készültek a szervezők.
Kocsis Mihály testnevelő tanár élete és munkássága címmel jelent meg könyv a Központi Sportiskola egykori igazgatójáról, aki máig érvényes irányt szabott a magyar sport utánpótlás-nevelésének. A kötet – illusztris szerzők tolmácsolásában – a 20. század hazai történelmének és sportjának is árnyalt tükörképe.
KSI SE KÖZGYŰLÉS 2019. MÁJUS 16.
MERT FONTOS HOL SPORTOLUNK, HOL ÉLÜNK...