SZÁMÍTUNK RÁD, SZÁMÍTHATSZ RÁNK

Központ 2018.03.15.
SZÁMÍTUNK RÁD, SZÁMÍTHATSZ RÁNK

Tisztelt Szülők!

A KSI SE elnöksége és szakosztályai tisztelettel kérik a kedves szülőket, ismerősöket, a KSI kötődésű sportbarátokat, ha nem rendelkeztek adójuk 1%-ról, akkor legyenek szívesek az egyesületen keresztül támogatni az atlétikai szakosztályt

http://www.ksi.hu/pdf/ksiegyszazalek.pdf

Ezen linken található a letölthető nyomtatvány, a kitöltési útmutatóval.

Bízunk abban, hogy pár perces időráfordítással még tovább tudjuk erősíteni a KSI család közösségét, tovább tudjuk építeni kapcsolatunkat a felnövekvő generáció érdekében.

 

Segítségüket előre is megköszönve

 

Zsoldos Péter

ügyvezető elnök

Fotók
Videók

Ajánló

„A Sportfőváros cím mindannyiunk számára nagy lehetőség” A KSI SE. nagy örömmel csatlakozik a „2019 Budapest Európa Sportfővárosa” rendezvénysorozathoz. Az elkövetkező hónapokban a KSI-vel is találkozhattok a rendezvényeken.
A sportorvosi rendelés február 4.- 8. között szünetel. Vizsgálatra jelentkezni, a Sportkórházban lehet!
A konferencia – immár nyolcadszor – a Decathlon és a Testnevelési Egyetem támogatásával, a Magyar Edzők Társasága szakmai együttműködésével, az Utanpotlassport.hu szervezésében 2018. november 27-én a TF „Athén” nagyelőadójában (Bp. XII., Alkotás u. 48.).
Gyászol a vízilabdavilág: tragikus hirtelenséggel vasárnapra virradóan 64 éves korában elhunyt dr. Vindisch Kálmán. A KSI nevelése, az OSC kétszeres BEK-győztes, magyar bajnok, a Honvéd Magyar Kupagyőztes, a Vasas magyar bajnok játékosa 31 alkalommal szerepelt a magyar válogatottban, 288-szor játszott az OB I-ben, tagja volt az 1973-ban aranyérmet szerző junior Európa-bajnok csapatnak.
A sportorvosi rendelés december 17.- január 7. között szünetel. Vizsgálatra jelentkezni, a Sportkórházban lehet! Üdvözlettel, Dr. Vajk Zita